in

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. JULA 2019: POVREMENO ĆE VAM SE ČINITI KAO DA JE LJUBAV NA NEKOJ DRUGOJ PLANETI A OVI ZNAKOVI ĆE BITI NERVOZNI ZBOG TOGA

Vaga

LJUBAV: Znate da možete više i bolje, ali to ne ovisi samo o vama. Nitko nije savršen, panije ni vaša najdrža osoba. Pokušajte je pirhvatiti onakvu kakva ona jest i vidjet ćet da bez nepotrebnih pritisaka i zahtjeva možete biti sasvim sretni.
KARIJERA: Isprobavat ćete različite opcije poslovanja. Neki će se čak usuditi i riskirati. Ova igra donijet će vam i određenu radost jer neće biti dosadno. Umjetnici pred publikom imat će sve više posla, a pljesak neće izostati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Poradit ćete na svom stilu. Mijenjate ga.

Škorpion

LJUBAV: Neobavezna druženja uz kavicu mogla bi se lako pretvoriti u nešto više. Bit ćete ugodno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspjet ćete u potpunosti pokazati ono što osjećate. Bit će to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše. Idite polako.
KARIJERA: U temama povezanim s financijama ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati sagledati, proanalizirati i donijeti odluke koje će usmjeriti daljnji tijek razvoja. Pokušajte biti što objektivniji i ne žurite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte disanje za opuštanje.

Strijelac

LJUBAV: Vjerojatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provoditi na sasvim običnim mjestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli naići na ljubav, dok će vezani svakim danom sve više otkrivati koliko sitnice život znače.
KARIJERA: Vaše zasluge ipak će izaći na vidjelo, a na vama je da se još malo strpite dok se to ne dogodi. Ne forsirajte svoje stavove čak i ako ste u pravu. Pametnije je pričekati da i drugima zasvijetli. To što vi vidite bolje, vaše je prednost.
ZDRAVLJE&SAVJET: Stvari će doći na svoje mjesto.

DNEVNI ZA 13. JULI 2019: NALAZITE SE U EMOTIVNOM RASKORAKU A PARTNER ŽELI SILNO DA VAM UGODI

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJIMA ĆE LJUBOMORA UNIŠTITI SVAKU VEZU