in

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. DECEMBRA 2022: Dobar razvoj ljubavnih događaja koji niste očekivali

VAGA

LJUBAV: Činit će vam se kao da nije pravo vrijeme za ljubav. Bit ćete u pravu, ali i ovi dani mogu donijeti nešto od razvoja ako definirate svoja ljubavna očekivanja. Zato se usredotočite na sebe i provedite malu unutrašnju inventuru. Preispitajte se malo dublje.
KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, sve ćete više željeti predah ili čak poći na godišnji odmor. Oni koji to ne mogu, vjerojatno će se morati angažirati oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavna mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte koncentraciju.

ŠKORPION

LJUBAV: Vjerojatno ćete pomalo otupjeti za ljubav ili za zahtjeve druge strane. Ona vas neće najbolje razumjeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osjećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.
KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na vanjske okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširit ćete horiznote, a nešto ćete i zaraditi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Malo usporite sa sportom.

STRIJELAC

LJUBAV: Vjerojatno ćete se osjećati tupo i nezainteresirano za neka značajnija ljubavna poduzimanja. Rezultat je to zasićenja svakodnevnicom i potrebe za akcijom koje nema. Oni koji su u duljim vezama neka održavaju solidan status quo.
KARIJERA: Pred vama su nešto zahtjevniji poslovni dani u kojim će se odgovornosti povećati, a s njima idu i kontrole poslovanja. Zato budite spremni na sve, sjetite se svega onog što dosad postigli i s punim pravom se prezentirajte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osigurajte si više odmora.

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. DECEMBRA 2022: Mnogi će osjetiti privlačnost prema osobi koja je mlada

Prava istina o tome zašto su Lavovi rođene vođe i najplemenitiji od svih znakova zodijaka