in

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 9. JUNA 2019: BIĆETE PRIVLAČNI, DESIĆE VAM SE NEKA NOVA OSOBA

Rak

LJUBAV: Oni koji su u duljim vezama imat će sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najvjerojatnije povući u mir svog doma gdje će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi polako upadati u iskušenje tajne ljubavne veze.
KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo ljudi koji bi željeli surađivati s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacijski plan. Kad to napravite, trebat će još razraditi neke detalje. Osmislite ih kvalitetno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Moguć je prekid jednog prijateljstva.

Lav

LJUBAV: Blago nesnalaženja bit će povezano s vašom potrebom za sigurnošću. Brzo ćete se probuditi. Imat ćete osjećaj da ste povezani s cijelim svijetom, a to će na vas djelovati poticajno. Osobni odnosi razvijat će se u pozitivnom pravcu.
KARIJERA: Dobit ćete očekivane odgovore. Sad možete nastaviti raditi mirnije, a i planiranje se može nastaviti sa svim potrebnim informacijama. U usporedbi s drugima oko vas, vi ćete djelovati sigurno i stabilno. Samo budite ono što jeste.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prošetajte na zraku.

Djevica

LJUBAV: U društvu svoje najdraže osobe vi ćete vjerojatno nalaziti utjehu i mir nakon burnih radnih sati. Oni koji su još sami teško da će nakon posla naći dodatnu energiju za ljubavna osvajanja. Radije će se opuštati u tišini ili u krugu dragih im prijatelja.
KARIJERA: Unatoč naporima, vi ćete osjetiti blagi pad interesa za posao. Pokušavat ćete obnoviti neke stare kontakte koji obećavaju. To će zapravo biti najbolji dio radnog tjedna. Sve ostalo bit će vam pomalo dosadno, a uz to morat ćete raditi žestoko.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nađite pet minuta samo za sebe.

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JUNI 2019-TE: IZNENADNA LJUBAV, POVIŠICA NA POSLU ALI I FLERT

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JUN 2019-TE: OVI ZNAKOVI ĆE SE SVAĐATI SA VOLJENOM OSOBOM