in

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. JANUARA 2024: Malo je toga što bi u ovim izazovnim danima moglo smiriti vaše emocije

VAGA

LJUBAV: Privlačit će vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom, ali strasti vam neće dati mira da bi funkcionirali taktično. Vodit ćete u sebi jaku borbu između razuma i osjećaja. Bilo bi bolje povesti za za razumom, bar zasad.
KARIJERA: Što god se nađe na dnevnom redu, vi ćete biti glavni pokretač cijele stvari. Uz to će ići i određeni napori, pa i stresovi. Imat ćete energije za dvoje, pa vam ništa neće biti teško. Vaši potezi dobit će na značaju, a vaš ugled će porasti
ZDRAVLJE&SAVJET: Pazite da ne pregorite.

ŠKORPION

LJUBAV: Kroz priču i neočekivano druženje vi biste mogli otkriti sebe i stići do važnih privatnih spoznaja. Zato ne potcjenjujte niti jedan razgovor, niti jednu neobaveznu kavu. Sve je otvoreno i moguće. Potrebno je samo biti budan. Oni u vezama bit će na distanci.
KARIJERA: Umišljenost nekih ljudi ići će vam na živce, ali ne reagirajte ako to baš nije nužno. Iznutra će vas sve vući da se posvađate, ali to ne bi ispalo dobro. Radite svoj posao i ne komentirajte tuđi. Doći će vrijeme kad će se sve pokazati kroz rezultate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu.

STRIJELAC

LJUBAV: Prihvatit ćete ono što imate i što živite. S takvim zrelim pristupom počet ćete uživati u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovarat će svima onim koji su u duljim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.
KARIJERA: Bez obzira na stres, vaša uvjerljivost kojom ćete zračiti omogućit će vam da utječete na druge. Ako nekog trebate pridobiti, vrlo je vjerojatno da ćete u tome uspjeti iznad očekivanja. Pokažite što znate i ne zaustvljajte se dok ne postignete cilj.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite na redovnu relaksaciju.

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. JANUARA 2024: Voljena osoba će vas podržavati

Mesečni horoskop po CIGANSKIM kartama za februar 2024: Čeka te LJUBAVNIK, ljubomora ali i SREĆA