in

Mesečni horoskop po CIGANSKIM kartama za februar 2024: Čeka te LJUBAVNIK, ljubomora ali i SREĆA

OVAN

VERNOST-MISAO-DETE

Ljubav

Uvek na umu imajte prave vrednosti i dobrobit onih koji vas vole. Mogu vam se povremeno javiti misli o nekoj trećoj osobi, a samo od vas zavisi da li ćete te misli i realizovati! Mi uvek glasamo za vernost, a vi kako god želite….Slobodni će upoznati osobu vrednu truda. A da ćete morati da se potrudite oko nje, svakako hoćete! Ovo nije neko koga je lako osvojiti, pogotovo ne praznim pričama! Moraćete na delu da pokazujete i dokazujete svoju vrednost. Verujem da vam to neće teško pasti.

Posao

Mnogo je odgovornosti na vama tokom meseca kada je posao u pitanju, ali to ne biste trebali da shvatite kao teret već pre kao šansu da pokažete koliko vredite i šta zaista možete. Ovaj mesec traži od vas da ne žurite, već da uključite mozak, praktičnost, racionalnost. Imaćete neke odlične nove poslovne prilike, i to najpre u drugom delu meseca. Finansijski ste stabilni a biće i novih izvora prihoda za vas.

Zdravlje

Trebali bi da se na drugačiji način odnosite prema sebi. Da shvatite koje je navike potrebno menjati i da prionete na posao! Savetuje vam se rekreacija i pojačana fizička aktivnost.

BIK

NEISKRENOST-SREĆA-PUTOVANJE

Ljubav

Sam početak meseca nije savršen i mnogi od vas se neće osećati sigurno u svojim emotivnim relacijama. U ovim momentima bitno je da ne skrenete na drugu stranu i da iz sopstvene nesigurnosti i strahova potražite utehu u nekoj trećoj osobi. Pregurajte ovaj prvi period i malo sačekajte – već od početka druge dekade meseca atmosfera u vašim vezama i brakovima se menja i kreće brzim tempom ka pozitivnim dešavanjima i boljitku. Sreća dolazi, treba samo biti strpljiv! Ukoliko ste usamljeni, ne žurite i ne dozvolite da vas strasti vuku u emotivne priče. Dobro razmislite i još bolje proberite i odaberite!

Posao

Prvi deo meseca ionako će proći uglavnom u prazničnom raspoloženju, pa ćete neke najnegativnije uticaje uspeti da izbegnete. Ono što je bitno jeste da od početka druge dekade za vas počinje plodonosniji i boljim šansama ispunjen poslovni period. otvorene su vam nove saradnje i poslovi, naročito oni koji se na bilo koji način vezuju za inostranstvo. Neki od vas u ovom mesecu mogu dobiti i unapređenje ili makar značajnije finansijsko poboljšanje. Nije loše, ni malo….

Zdravlje

Početkom meseca još uvek ćete biti skloni prehladama, virusima i bakteriološkim infekcijama. Ostatak meseca – odličan.

BLIZANCI

NADA-VESELJE-NEISKRENOST

Ljubav

Samo malo je dovoljno da bi u vašim emotivnim i bračnim relacijama sve funkcionisalo baš onako kako želite. Partner i vi ste pokrenuli pozitivne promene u odnosu, komunikacija je bolja, sadržajnija, a imate i zajedničke planove koje možete ostvariti. Naravno da će uvek postojati neki sitan problemčić – ali sve je rešivo kada postoji otvoren razgovor! A slobodni će se u ovom mesecu zaljubiti. No, obzirom da je za ovaj mesec izašla i karta Nada, moram da vas upozorim na jednu njenu, pomalo negativnu simboliku – naime ona hoće da da idealizaciju osobe koja je preko puta nas i nerealna očekivanja….

Posao

Ako je karta Nada pomalo čudna i neuhvatljiva kada su emocije u pitanju, onda je ona za posao – za ideje, za kreativnost i za saradnju sa inostranstvom – bukvalno savršena! Zato svoje težnje, ciljeve i napore usmerite ka ovim segmentima i sigurno je da nećete pogrešiti. Obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima – tu može biti manjih, povremenih problema. Finansijski – prilivi iz više izvora.

Zdravlje

Proverite dioptriju, pogotovo ako ste stariji pripadnik znaka. Takođe, mogući su manji problemi sa venama, alergijama, zubima.

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. JANUARA 2024: Malo je toga što bi u ovim izazovnim danima moglo smiriti vaše emocije

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. JANUARA DO 4. FEBRUARA 2024: Mnogi će dobiti onu pravu priliku koju su dugo čekali