in

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. DO 31. DECEMBRA 2023: Suzdržite se od komentara i okrenite se onom što je dobro i važno…

VAGA

LJUBAV: Male nesuglasice između vas i voljene osobe bit će povezane s vašim bučnijim regiranjem ili sa sitnicama. Suzdržite se od komentara i usredotočite na ono što je dobro i ono što je važno. Tako ćete se oboje osjećati bolje i biti zadovoljni.
KARIJERA: Rezultati vaših napora polako izlaze na vidjelo, no ima još dosta toga što treba napraviti. Ipak, sve je više zadovoljstva, pa i napredovanja. Sigurnost i sve bolja financijska postignuća dat će vam novu motivaciju za rad.
ZDRAVLJE&SAVJET: Imate pravo malo se opustiti i proveseliti.

ŠKORPION

LJUBAV: U osobnim odnosima ovih će vas dana zanimati erotika. Ako ste u vezi, vaši prijedlozi vjerojatno će biti dobro prihvaćeni od druge strane. Ako ste još sami, morat ćete biti malo strpljiviji. Udvarajte polako i imat ćete uspjeha.
KARIJERA: Nastavljate težiti visokim ciljevima, a okolnosti ljudi i događaji podupirat će se vas u tome. Manji problemi mogu se nazirati zbog nekih poslovnih zaostataka koje niste vi uzrokovali. Kako god bilo, rješit ćete i njih.
ZDRAVLJE&SAVJET: Iskoristite svaki sunčani dan.

STRELAC

LJUBAV: Zamišljat ćete se u ulozi velikog zavodnika, no prilika za to bit će više u vašoj mašti nego u stvarnosti. Ipak, ono što ulovite, bit će dobro. Zato se dotjerajte se i izađite među ljude. Samo neka vaša očekivanja budu malo realnija.
KARIJERA: Na radnom mjestu bit će sve više događaja. Ne samo na temu redovnih zadataka, nego će se aktivirati i događaji povezani s ljudskim odnosima, uvjetima rada, uslugama koje dobivate ili pružate. Neki će biti pretrpani poslom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Napravite bolji plan i red. Potom ga primjenite.

NAJDETALJNIJI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Otkrivanje istine, godina ljubavi i sreće za ove znakove

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JANUAR 2024: Bika čeka iznenadna sreća, jarčeve ljubavnik a ovaj znak neće znati šta ga je snašlo