in

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. OKTOBRA DO 5. NOVEMBRA 2023: Privlačiće vas mnoge skrivene stvari…

RAK

LJUBAV: Male brige u privatnom životu kompenzirat ćete dobrim utjecajima u drugim područjima života. Mnogi će pobjeći u svoj posao ili društvo prijatelja i tamo ostati dok ne naiđu na neku obećavajuću privatnu atrakciju. Puno ćete pričati sa svima.
KARIJERA: Zamislit ćete se nad svojom budućnošću, a posebno nad svojim talentima. Shvatit ćete da oni nisu do kraja izraženi i iskorišteni. Tražit ćete načine kako ih uklopiti u posao koji radite, a neki će se upustiti u novi posao sa strane.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite svjesni sebe.

LAV

LJUBAV: Ovih dana miješat ćete dva privatna stila: jedan je raznolik, atraktivan, s puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugi dan obična osoba koju primjećuju samo prijatelji. Bit ćete dobro.
KARIJERA: Možete više od onog što mislite. Ugledni ljudi će vas podržati, ali još ne stižu potrebna očitovanja. Zbog svega trebat će strpljenja. Radite dalje bez previše pitanja, jer uskoro ćete dobiti očekivano. Budite profesionalni i ozbiljni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte koncentraciju.

DJEVICA

LJUBAV: U idućim danima vi ćete vjerojatno opustiti. Počet će vas zanimati najrazličitije teme o kojim ćete rado komunicirati s osobama suprotnog spola. Voljena osoba primijetit će ovu malu distancu, a kako vas ne bi krivo shvatila, više pričajte i s njom.
KARIJERA: Suradnja između vas i drugih obnovit će se uz pomoć novih informacija koje su se čekale. Sve će biti postavljeno na novim osnovama, a vi ćete se trebati naći u novoj ulozi. Trebat će vam neko vrijeme da se pirlagodite. Ne treba žuriti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite predrasude, budite otvoreni.

NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. OKTOBRA 2023: Verovatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2023: Iznenadna sreća, ljubavnik, prevara i laž