in

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. OKTOBRA DO 5. NOVEMBRA 2023: Privlačiće vas mnoge skrivene stvari…

VAGA

LJUBAV: Primijetit ćete da će se vaši osobni odnosi vidno poboljšavati. Svakim danom vi ćete postajati sve spremniji za dijeljenje s drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Osvježit će vas zanimljiv izlet ili putovanje.
KARIJERA: Informacije koje trebate dobiti stižu. Već ste se zbog čekanja dovoljno naživcirali, pa nemojte opet. Jednostavno se prihvatite nove upute i naprvite sve što možete. Budite relani u očekivanjima. Rezultati će već doći.
ZDRAVLJE&SAVJET: Strpljen, spašen. Zato ne divljajte.

ŠKORPION

LJUBAV: Tokom ovog tjedna vaši će odnosi napredovati u pozitivnom pravcu, a vi ćete postati otvoreniji i raspoloženiji za ljubav. Voljena osoba opet će vas obasipati nježnostima, a vi ćete joj jednako uzvraćati. Samci će imati sve više udvarača.
KARIJERA: Kako ćete ovih dana dobiti potrebne informacije, počet ćete raditi s određenom lakoćom. Mali napori bit će povezani s komunikacijama, ali sve ćete lakše izlaziti i s tom temom na kraj. Pokazat ćete se dorasli zadacima. Nekima ćete biti primjer.
ZDRAVLJE&SAVJET: Imajte mjere u svemu.

STRIJELAC

LJUBAV: Mašta i stvarnost miješat će vam se u ljubavnom životu gotovo svakodnevno. Možda ćete idealizirati voljenu osobu pripisujući joj osobine koje u realnosti nema ili ćete pak tražiti nemoguće Trebate se spustiti na zemlju. To je zdravo.
KARIJERA: Učvrstit ćete stečene pozicije i povremeno se ponašati kao diktator, premda to možda i niste. Shvaćate da se vrijedilo potruditi i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili se trebaju boriti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Zadržite neke stvari za sebe.

NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. OKTOBRA 2023: Verovatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2023: Iznenadna sreća, ljubavnik, prevara i laž