in

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. MARTA DO 07. APRILA 2024: KAD BI SE MALO OPUSTILI, SVE BI IZGLEDALO DRUGAČIJE. RAZMISLITE

VAGA

LJUBAV: Bit ćete aktivni u stvaranju kontakata, pa ako ste još sami, mogli biste nekoga upoznati. Barem za ugodan razgovor uz kavu. Neki će potrošiti više od planiranog kako bi impresionirali dragu im osobu. Ipak, kad sve zbroje, bit će zadovoljni.
KARIJERA: Poboljšat će se ozračje na radnom mjestu i unatoč povremenom umoru, vi ćete raditi lakše. Odnosi s kolegama također će postati bolji. Male frustracije mogu se pojaviti zbog financijskih teškoća koje su prolaznog karaktera.
ZDRAVLJE&SAVJET: Učinite nešto za svoju kondiciju.

SKORPIJA 

LJUBAV: U vašim osobnim odnosima ovih će dana vladati opuštenost i ugodno ozračje . Bit ćete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate pod svaku cijenu. Ne mora baš sve biti onako kako vaš partner želi. Ponešto neka bude i po vašem.
KARIJERA: Nastavit ćete tihu diplomatsku suradnju, a ono što dogovorite, provodit ćete u djelo odmah. Tako će se izmjenjivati dva načina rada: jedan tiši, a drugi dinamičniji. Vi ćete se bez problema prilagođavati čas jednom, čas drugom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Manje jedite, više se bavite sportom.

STRIJELAC

LJUBAV: Vaš ljubavni život ovih će dana biti prosječan. Bit ćete više manje zadovoljni, ali ne toliko da bi se moglo reći da ste presretni. Bit će zabavljanja, ali i ugodnih doživljaja u ozračju vlastitog doma. Neki će zrelo smanjiti svoja očekivanja.
KARIJERA: Pred vama je tjedan povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvježiti, te probuditi nove ideje kako unaprijediti ono što radite. Bit će i onih koji će s lakoćom razmjenjivati nove informacije sa suradnicima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nećete izbjeći dnevne stresove.

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. DO 31. MARTA: NEDELJA PUNA IZNENAĐENJA

MJESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2024: BORITE SE ZA NOVE PRILIKE