in

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 11. FEBRUARA 2020: RAKOVE OČEKUJE NAPETOST, A VODOLIJA ŠARMOM OSVAJA LJUBAV

OVAN

Ovnovi će ove nedelje konačno opuštenije komunicirati sa dragim osobama, a neke stare nerešve situacije mogu konačno da se srede. Zauzeti mogu biti izneđeni partenerovim ponašanjme u pozitivnom smislu, dok će slobodnii imati prilke da sretnu nove ljude, naročito preko prijatelja.

BIK

Bikovi će ove nedele postati opušteniji u ophođenju sa partnerom, ali napetost u vezi će i dalje biti veoma izražena, dok oni sami mogu biti spremni na neke neočekivane poteze. Slobodni Bikovi će imati potrebu da se više druže, pa će broj novih kontakata svakako biti povećan.

BLIZANCI

Bliznaci ove nedelje postaju mnogo opušteniji, a bolje raspoloženje preneće se i na njihov ljubavni život. Zauzeti će biti mnogo tolerantniji u emotivnim odnosima, dok će slobodni biti više zainteresovani za nove kontakte, a neke bi mogla da privuče osoba koju mogu upoznati na putovanju.

RAK

Rakove će ove nedelje pratiti napetost u emotivnim odnosima, ali će i strast u vezi biti pojačana, a oni sami biće trpeljivi kada su odnosi sa partnerom u pitanju. Slobodni mogu imati nove kontakte na putu ili u društvu prijatelja, gde može da im se dogodi neko interesantno poznanstvo.

LAV

Lavovi se od ove nedelje nalaze u povoljnijem emotivnom periodu i mogu im se desiti neke neočekivane i prijatne ljubavne situacije. Slobodni će imati šansu da sretnu osobu koja će im se dopasti, a više druženja pozitivno će uticati na njih. Zauzeti će sa partnerom imati mnogo opušteniji odnos.

DEVICA

Device će ove nedelje postati mnogo optuštenije i otvorenije za nove kontakte, a zauzeti bi partnera mogle da iznenade nekim neobičnim idejama. Slobodne Device će imati više prilika da upoznaju nove ljude, a nekima bi mogla da se dopadne osoba koju mogu upoznati preko posla.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. FEBRUAR 2020: UKOLIKO VAS JE OVIH DANA MUČILA PROŠLOST, DANAS JE VREME DA JOJ ZAUVEK ZATVORITE VRATA

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. FEBRUAR 2020: NA POLJU LJUBAVI VAS OČEKUJE FASCINACIJA VOLJENOM OSOBOM I POTPUNA PREDANOST NJOJ