in

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 9. DO 15. NOVEMBRA: PARTNER ŽELI DA VAM NAMETNE SVOJE MIŠLJENJE I TO DOVODI DO…

OVAN

Konjunkcija Venere i Jupitera, vladalaca kuća partnerskih odnosa i kontakta sa strancima, odgovara slobodnim Ovnovima rođenim u drugoj dekadi, koji na putu ili predavanju mogu da upoznaju umetnika ili sportistu. Zbog pozicije Sunca, koje upravlja kućom ljubavi, voljena osoba će krajem nedelje pokušati da vam nametne svoje mišljenje.

BIK

Pozicija Marsa, planete se*sualnosti koja upravlja poljem ljubavi, sredinom nedelje donosi vam strastveni susret sa nekim vodenim znakom. Vaš vladalac Venera, simbol ljubavi, blizu Jupitera, a u kvadratu sa Neptunom, u drugoj polovini perioda nagoveštava mogućnost ulaska u romantičnu vezu sa zauzetom osobom.

BLIZANCI

Venera, planete ljubavi u astrološkoj kući partnerskih odnosa, u odnosu sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom komunikacija, donosi vam mogućnost poznanstva sa mlađom, atraktivnom osobom, preko neke društvene mreže. Ukoliko ste zauzeti, ponašanje voljene osobe podstiče vašu sumnju u njenu vernost.

RAK

Pozicija ljubavnih planeta, Venere i Marsa, tokom ovog perioda donosi vam strastveni susret sa nekim ko nije u potpunosti iskren prema vama. Zbog naglašenog znaka Jarca, partner želi da vam nametne svoje mišljenje, što sredinom perioda može da izazove konflikt i raspravu s njim.

LAV

Napet aspekt između Urana, planete više sile koja upravlja kućom partnerskih odnosa i vašeg vladaoca Sunca, može da dovede do raskida ili razdvajanja od voljene osobe, uglavnom zbog njenog iznenadnog odlaska na put. Moguć je ulazak u paralelnu ili tajnu vezu, ukoliko ste rođeni u drugoj dekadi.

DEVICA

U prvoj polovini nedelje možete da uđete u romansu sa osobom koja od trenutka upoznavanja neće biti potpuno iskrena prema vama. Zauzeti predstavnici vašeg znaka moraće da se potrude da izađu u susret partnerovim željama, koji može postati veoma zahtevan, naročito ako se radi o nekom vodenom znaku.

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. NOVEMBAR 2020: IMATE UTISAK DA NEMATE O ČEMU DA RAZGOVARATE SA PARTNEROM

ISLAMSKI SANOVNIK: KOJI SU SNOVI NAJISTINITIJI?