in

OVA TRI ZNAKA POKAZUJU DA BRAK NEĆE POTRAJATI

Ovi znakovi pokazuju da vaša ljubav neće trajati zauvek. Pripazite, možda još nije kasno da neke stvari promenite.

Statistika kaže da se čak 50 odsto brakova završava razvodom, a većina razvedenih parova zna i tačan trenutak kad im je postalo jasno da je braku došao kraj. Međutim, planeri venčanja kažu da je za neke parove jasno da će se razvesti i pre nego što su se venčali, a ovo su znakovi koji bi na to trebalo da ukažu:

3. Par se napije već pre venčanja

Svadba bez alkohola za većinu ni nije svadba, ali ako je verovati planerima venčanja, količina alkohola koju mladenci konzumiraju tokom večeri može ukazivati na to koliko će brak potrajati. Ako se mnogo napiju, to je znak da nešto verovatno ne valja – ako se napiju i pre samog venčanja, stvar je još ozbiljnija

2. Jedan partner sramoti drugog

Svadbe su poprilično opuštene, ali ponekad se ta opuštenost pretvori u neprijatne situacije. Ako jedan partner ima osećaj da ga drugi sramoti, to je jasan pokazatelj da osramoćena osoba više brine o utisku koji ostavlja na druge, a manje o tome da je njen partner srećan.

1. Bivši je negde u blizini

Bivši na svadbi u većini slučajeva izaziva neprijatnost kod barem jedne osobe, čak i ako ona to ne pokazuje. Prisutnost nekog iz prošle veze može uzrokovati probleme na samoj svadbi, a ako se to ne dogodi, uvek stoji negde u podsvesti kao povod za svađu.

NAUČITE TAJNU USPEŠNE VEZE: OTKRIVAMO KAKO

PAZITE TO VAM NEĆE DONETI SREĆU: OVO JE PET POGREŠNIH KORAKA ZA ULAZAK U BRAK