in

POMRAČINA SUNCA I MLAD MJESEC U JARCU 26. DECEMBRA: MIJENJANJE ŽIVOTA IZ TEMELJA

Ova pomrčina Sunca kod pojedinih osoba može preokrenuti život iz temelja i može se osjećati najmanje 4 tjedna do 6 mjeseci. Uz pomoć Jupitera možete napraviti dosta toga pa čak i nadmašiti svoje mogućnosti! Siguran je uspjeh i što god započeli, ishod može biti iznenađujuće dobar. Jupiter sve uvećava!

Pomrčina Sunca se događa na 4 stupnju Jarca u konjukciji s Jupiterom i trigonu s Uranom što i nije toliko loše pa možemo reći da je jedno od “sretnijih” pomrčina( koliko može biti sretno). Stelijum u Jarcu daje nam uz mlad Mjesec vrlo bitne događaje. Kako je i Jupiter u sve to uključen bit će sigurno pretjerivanja u svakom smislu pa i financijskim troškovima, dok pojedine osobe mogu pretjerano jesti, vježbati ili što god da rade – Jupiter to uvećava, kako dobro, tako i manje dobro.

Vizije su uključene u sve to pa bi bilo dobro da ih zapišete, ako ih sada niste u stanju sprovesti u djelo. Ova pomrčina Sunca kod pojedinih osoba može preokrenuti život iz temelja i može se osjećati najmanje 4 tjedna do 6 mjeseci. Bitno je da dobro razmislite što želite, a uz pomoć Jupitera možete napraviti dosta toga i čak nadmašiti svoje mogućnosti.

Vrlo svrsishodno je sada da se konzultirate ili idete na neka predavanja koja vam mogu pomoći za budućnost u osnivanju nekih novih poslova. Za vrijeme ove pomrčine, uz stelijum planeta i pozitivnom aspektu s Uranom iz Bika siguran je uspjeh – što god započeli raditi ishod može biti iznenađujuće dobar. Moguće je da se malo i pomakne ishod jer kada je Jarac u pitanju uvijek se može malo usporiti ili zakočiti uspjeh. Ništa ne brinite, ako se i to dogodi, uspjeh je zagarantiran.

Najviše sreće će imati Ovan, Rak, Vaga i Jarac i svi znakovi koji imaju neke planete od 0 do 9 stupnja bilo kojeg znaka. Intuicija je dosta naglašena pa se mogu dobivati uvidi, a dobro je i prakticirati meditaciju. Mnoge osobe koje nisu mogle ostaviti neki porok sada bi trebale to napraviti i ustrajati u odluci. Svakako sada trebamo imati mjeru i balans u svemu.

Evo kako pomrčina Sunca utječe na svaki horoskopski znak i podznak!

OVAN

Kod vas se ovo događa u vašem polju karijere pa je dobar trenutak za nove planove, ciljeve i generalno karijeru. Radite na disciplini i samopoštovanju.

Kako je ova pomrčina u trigonu s Uranom iz Bika, a to je vaše drugo polje, onda možete računati da će u narednih šest mjeseci biti dosta novca.

BIK

Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašoj devetoj kući pa se potrudite da proučavate filozofiju, duhovnost, pokrećete nove projekte i sve još što je vezano za deveto polje.

Pokreće vas mašta, neka nova učenja i avantura koja vas udaljava od svakodnevnice.

Uz pozitivan aspekt s pomrčinom, vi dobivate novo buđenje, intuiciju, prosvjetljenje i pravac za neki novi životni put.

BLIZANCI

Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem osmom polju što se odnosi na intimu, transformaciju, tuđi novac pa vas tu čeka ugodno iznenađenje. Dobar je period da se pokrene samospoznaja i intimnost.

Mnogi Blizanci sada mogu tražiti pomoć, sponzorstvo, kredit.

Kako je pozitivan Uran iz vaše dvanaeste kuće, onda vam je naglašen mir i samospoznaja.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. DECEMBAR 2019: PRED BLISKOM OSOBOM PRIKRIVATE ISTINU OKO NEKIH DELIKATNIH SITUACIJA

DAN MLADOG MJESECA: OVAKO UNIŠTITE SVE ŠTO VAS KOČI I KRENITE U NOVI ŽIVOT