in

RIBE ♓ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

RIBE ♓

Godišnji horoskop za Ribe za 2023. godinu poručuje ovom znaku da mogu ove godine napraviti ono što su čekali godinama i ispuniti svoje ciljeve na svim poljima, samo ako to žele. Da se ne lažemo, drage Ribe – ovo je vaša zlatna godina! S oba vaša planetarna vladara, Jupiterom i Neptunom, koji se susreću u vašem znaku, a to se događa vrlo rijetko, uskoro ćete primiti sve kozmičke blagoslove.

Glavno razdoblje manifestacije stiže između 6. travnja i 2. svibnja, kad i Venera posjećuje vaš znak. Kako ćete doživjeti rast u mnogo različitih oblika, vaš će se osjećaj duhovnosti uvelike produbiti. Pazite na tranzit Veste, asteroida duhovne predanosti, u svom znaku između 24. svibnja i 21. kolovoza, a zatim ponovno od 20. studenog do 31. prosinca. Kako započinjete novi ciklus na duhovom putu, Vesta će vam pomoći u tome održavajući svoj unutarnji plamen želje živim.

Zvijezde za 2023. godinu predviđaju Ribama da je ova godina otvaranja i novih stvari u životu, štoviše, nekih koje ne biste mogli ni pomisliti. Trebate biti fokusirani na važne stvari, tako da se nadamo da ćete shvatiti ako morate raditi i nedjeljom ponekad, jer će se sve višestruko vratiti na kraju godine. Ne zaboravite jednu jako važnu stvar – odlično radite s ljudima koji vam odgovaraju, tako pažljivo birajte društvo i nebo će vam biti granica, ništa manje od toga.

Mnogim Ribama 2023. godine postaje jasno da se trebaju više nego ikad pregrupirati, prilagoditi vlastitim vrijednostima i nekim starijim ciljevima ili snovima koje su možda izgubili putem ili napustili iz bilo kojeg razloga.

Jupiter i Saturn prolaze kroz vašu 12. kuću (duhovnost, podsvijest, izolacija, kronične bolesti, iscjeljenje, bezuvjetna ljubav) i pomažu vam da vratite unutarnju ravnotežu i redefinirate smjer u kojem idete u životu u skladu sa svojim najdubljim duhovnim vjerovanjima.

Saturnov tranzit kroz vašu 12. kuću utoliko je značajniji jer Ribe često teže izgubiti se u produljenim snovima, idealima i maštarijama, izbjegavajući stvarnost ili njezine manje ugodne dijelove. U tu se svrhu Saturn može pokazati vrlo dobrim sidrom, a energija koju vam daje pomaže vam da unutar konkretnih rješenja pronađete izlaz iz bilo koje egzistencijalne krize i / ili da preuzmete odgovornost za smjer u kojem želite ići dugoročno.

Tijekom 2023. godine Uran – vladar 12. kuće Riba – stvara napete aspekte s Jupiterom i Saturnom, što pokazuje da biste se mogli nositi s neuobičajenim događajima ili situacijama namijenjenim isprobavanju nekih vaših starijih ili zastarjelih ideja kako bi vas izveo iz zone udobnosti i natjerati vas se da se suočite s nekim stvarnostima koje više ne možete poricati.

U tu svrhu kvadrat Uran-Saturn (6. veljače-3. ožujka, 1. do 26. lipnja i 16.-24. Prosinca) predviđa neke događaje koji vam mogu pomoći da shvatite gdje se držite ideja koje se ne temelje na stvarnosti. Ako inzistirate na tome da se držite tih ideja, riskirate drastično ograničiti izglede za napredak i razvoj sebe – kako na osobnoj tako i na profesionalnoj razini – i na kraju donijeti pogrešne odluke koje vam dugoročno mogu naštetiti.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

VODOLIJA ♒ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: Promenjiva, prepuna ljubavnih iskušenja, životnih izazova i doživljaja koje ćeš pamtiti zauvek!