in

RIBE ♓ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Moći ćete ostvariti ono čemu težite. Smiješi vam se prilika da poboljšate inancijsku situaciju i povećate prihode. Ukazat će vam se nove poslovne prilike i slobodno u vezi s njima budite vrlo izbirljivi. To vam čak i savjetujemo. Ne prihvaćajte ponude koje navodno nude dobru zaradu, ali vas na bilo koji način ograničavaju. Idite za onime što vas može ispuniti kao osobu i omogućiti vam da iskažete vlastitu kreativnost. Uspjeh vam se smiješi u onome što radite s užitkom.

Jupiter u vašem znaku (osim perioda od 11. svibnja do 29. listopada, kada će biti u Ovnu, pa će vam se opet vratiti) učinit će da uživate u životu, lijepim prilikama za razvoj, sretnim vezama i svemu dobrom i lijepom. Stoga budite otvoreni i spremni na svaku vrstu suradnje, jer će vam to dobro doći. S Neptunom u vašem znaku tijekom cijele godine, zaista ćete biti vrlo, vrlo empatični, a neki će gotovo na vlastitoj koži osjetiti kako su drugi oko njih.

Vaši će unutarnji uvidi biti jaki, a slušajući sebe znat ćete kome pristupiti ili od koga otići. Vaš privatni život bit će duboko isprepleten sa spomenutim, a vi ste prve prave Ribe koje ne samo da sanjaju, već i točno znaju o čemu se zapravo radi. Venera će vas oplemeniti od 6.4. do 3.5, ponovno od 19.7. do 12.8, te od 24.10 do 17.11.

Prva polovina godine će vas činiti osetljivim na hladnoću. Moguća je lakša prehlada i loša cirkulacija u zimskim mesecima. Tokom proleća vam se savetuje više kretanja i rekreativne fizičke aktivnosti. Tokom letnjeg perioda ćete biti osetljivi na stres, pa su moguće psihosomatske smetnje. Jesen vam donosi osetljivost disajnog i probavnog sistema.

Vaša ishrana u narednih godinu dana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bazne, kako biste imali neophodnu ravnotežu. Meso i mlečne proizvode uzimajte umereno. Uglavnom će vam prijati voće kao su mandarine, ananas, lubenice, jabuke, kajsije i kupine. Od povrća jedite sočivo, grašak, brokoli i zeleno povrće. Uzimajte masline, E vitamin i mineralnu vodu. Srećni brojevi: 3, 8, 14, 19, 22

VODOLIJA ♒ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: Promenjiva, prepuna ljubavnih iskušenja, životnih izazova i doživljaja koje ćeš pamtiti zauvek!