in

RIBE ♓ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Uran je u tranzitu 3. kuće Riba (komunikacija, učenje) još od 2019. godine, a kvadrat koji čini sa Saturnom 2023. povoljan je za Ribe koje su spremni naučiti nove stvari, čak iako se zapravo ne podudaraju s nekim osobnim stvarnostima. Istraživanje svojih emocionalnih korijena, prošlosti i veza s roditeljima ili obitelji savjetuje i tranzit Sjevernog čvora kroz 4. kuću Riba.

Sve ove stvari navode na zaključak da možete graditi nešto što je čvrsto samo na temeljima koji imaju čvrstu unutarnju osnovu, i autentične vrijednosti.

Ponekad vam se može činiti da je sve nejasno i nesigurno, ali to je samo učinak emocionalnih sukoba izazvanih starijim ranama s kojima se morate ozbiljno nositi 2023. Za neke Ribe mogla bi se dogoditi dragocjena pomirenja s voljenima ili s vlastitim odabirom iz prošlosti.

Jupiter, tradicionalni vladar Riba, prolazi kroz vaš znak na kratko (14. svibnja – 28. srpnja), a zatim se 29. prosinca 2023. ponovno prebacuje u Ribe, gdje će ostati do svibnja 2023. Taj tranzit otvara nove perspektive dugoročno i pomaže vam da postanete optimističniji u otkrivanju motivacije koja vam je potrebna kako biste bili ustrajni i realni u svladavanju problema s kojima ste se bavili u posljednje vrijeme.

Zaposlene Ribe, kao i oni koji trenutno traže posao, mogu naići na probleme na ovom polju. Izbjegavajte svako agresivno ponašanje na poslu, pokušajte se dobro slagati sa svim suradnicima. Ako to ne učinite, može doći do gubitka posla. Ako želite promijeniti tvrtku, velike su šanse za to, ali svakako pažljivo istražite sve o novoj tvrtki i uvjetima koje nudi.

S Jupiterom u financijskom polju, između svibnja i listopada možete imati dobre financijske prilike. Iskoristite ih, ali nemojte trošiti previše. Na poslu su lipanj i kolovoz povoljni mjeseci za traženje novih prilika i priznanje. Ako tražite posao, iskoristite početak godine za osnivanje rezervnog fonda.

Od svibnja nadalje može doći do neke financijske dobiti, bilo od ulaganja, prodaje ili neke prilike za posao. Za one koji rade ili studiraju, možete imati povećanje zarade od svibnja do listopada. U lipnju i kolovozu može doći do priznanja i mogućnosti povišice. Za studiranje će ove godine biti povoljno.

Pred vama je godina ljubavnog preporoda, iako će u njoj biti uspona i padova, uglavnom prouzročenih vašom sklonosti idealiziranju. U većem dijelu godine naći ćete ravnotežu između maštarija i realnosti te shvatiti da je na vama zadatak da unesete u odnos više romantike. Sanjate li o odlasku pred oltar ili o prinovi, to bi vam se moglo ostvariti. Oni koji već dugo nisu zadovoljni u vezi smoći će hrabrosti iz nje izaći. Samci bi mogli krajem travnja i u listopadu upoznati osobu koja će im zadovoljiti najluđe snove.

Tijekom godine na ovom polju bit će stresnih razdoblja. Zbog posla i drugih obaveza nećete imati dovoljno vremena posvetiti se obitelji. To se može odraziti na narušene odnose s nekim članovima obitelji, posebice djecom. A u iskušenje će doći samo bračni parovi, pa treba izbjegavati svađe. Kod mladih Riba moguće je proširenje obitelji.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

VODOLIJA ♒ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: Promenjiva, prepuna ljubavnih iskušenja, životnih izazova i doživljaja koje ćeš pamtiti zauvek!