in

(VIDEO) ZAŠTO SUPRUG DONE ARES NIJE BIO POŽELJAN NA SAHRANI ALI JE IPAK DOŠAO?

https://cicimici.com/media/2017/10/dona-ares-1024x768.jpg

Sahrana nedavno preminule pjevačice Done Ares, protekla je bez njenog supruga Džavida Ljubovcija sa kojim se ona rastala neposredno pred smrt, i taj detalj privukao je ogromnu pažnju javnosti.

Spekulisalo se zbog čega se to desilo, ako se imalo u vidu da je on bio uz nju tokom njene bolesti a sad je istina, izašla na vidjelo, piše Blic.

Njena majka i sestra su, kako tvrdi naš izvor, poručile Džavidu da – ne dolazi na sahranu!

“Iako je Džavid bio uz Donu od trenutka kad je saznala da boluje, ljetos je odlučila da se raziđu, ali nije javnosti otkrila pravi razlog raskida. Donina porodica čak nije navela Džavida među ožalošćenima na smrtovnici”, priča nam izvor.


Džavid je izjavio da ništa ne zamjera bivšoj ženi, jer je svjestan da je zbog bolesti mnogo propatila:

“Znam da nije mislila ništa loše, već je suprotno. Kad smo se vratili iz Danske, gdje su joj ljekari rekli koliko će joj ostati života, željela je da bude sa porodicom, i ta želja joj se ispunila. Borila se lavovski, iznad svih ljudskih mogućnosti. Pokazala je koliko je jaka. Generalno, svi su vidjeli koliko je ona s osmijehom sve prolazila”.

No, Džavid je ipak nazočio samoj sahrani, međutim, iz poštovanja prema porodici i njihovoj želji, sve je posmatrao sa strane, daleko od očiju javnosti. Primjetila ga je tek nekolicina bliskih prijatelja, koja nije zbog toga pravila nikakve skandale.

Podsjetimo, Dona je 24. avgusta na svom instagram profilu objavila fotografiju nje i Džavida koja je bila prekrižena, te uz nju napisala:

“Gotovo je i nije mi žao!! Gdje nema povjerenja tu nema ničega!!! Nikada! Zbogom, hej hej…… goodbye!!! Forever!”, napisala je tada Donna.

Zvuk trube pratio je pjevačicu na večni počinak dok su svi prisutni kroz suze jecali: „Bila si divna, pamtićemo tvoju dobrotu“. Na sahrani je bio veliki broj poštovalaca njene muzike, među kojima su najbrojniji bili oni najmlađi, koji su u rukama nosili cvijeće i najljepše poruke za pjevačicu.

Tuga je vladala grobljem Humka u tom bosanskom gradu, a prijatelji i rodbina su se sa suzama u očima oprostili i posljednji put pozdravili sa pjevačicom prelijepog glasa.

Pogledajte video sa sahrane:

Na početku komemoracije, kako to i priliči ovakvim skupovima, svi prisutni, među kojima su članovi porodice, prijatelji, ali i sugrađani još jednom su se prisjetili svoje Done.

“Kada smo ovih dana odsanjali početak jeseni, san se pretvori u noćnu moru, otvori se nebo i odnese nam našu vilu. Iako smo strijepili, nadali smo se da neće, da neće barem sada… Ostaju nam sjećanja na osobu plemenite duše i srca, plemenitog druga. Od rođenja do preranog kraja – sve može stati samo u jednu riječ – muzika”, rečeno je na početku komemoracije.

Prva se od Done, sa suzama u očima, oprostila njena profesorka, mentorka i prijateljica Vesna Kečalović.

“Opraštam se od Azre, u ime starijih kolega, mlađih kolega, koji su duboko dirnuti njenom smrću. U ime djece naših koleginica i kolega koji su je obožavali, uvek je imala vremena i poneki CD ili poklon. U ime svih koji su se imali priliku na neki način da se upoznaju sa njom” – kazala je Kečalović i dodalakako se od Done oprašta, iako to ne želi.

“Nažalost, u Donninim najlepšim godinama došao je rat, ali njena snaga joj nije dozvolila da se i dalje ne bavi muzikom.Postala je poznata, ali za nas je ostala naša mala Azra. Svi smo se ponosili njenim uspjesima, bila je neiscrpni stvaralac muzike. Željeli smo svim srcem da ozdravi. Nažalost, u tome nije uspjela. Neka nam naša draga Azra počiva u miru” – rekla je Vesna Kečalović.

Nakon Vesne, prisutnima se obratio direktor Kulturnog centra Bihać Alen Zulić.

“Karijeru je gradila hrabro i sama. Bila je veliki umjetnik. Da se bavila bilo kojim žanrom, bila bi jednako uspješna. Otišla je kao oni iz holivudskih filmova, živela je brzo i otišla mlada” – rekao je Zulić. Naglasio je kako je za njega ostala upečatljiva Donina ljubav prema gradu i ljudima.

“Uvijek je bila tu kad je trebalo. Bila je dobra osoba i to je njena najveća vrlina. Nadam se da se za tebe sprema neki drugi, bolji svijet” – poručio je Doni Zulić.

Dona, rođena kao Azra Kolaković, sahranjena je pored oca Osmana. Život jedne od poznatijih pjevačica sa ovih prostora okončan je, jer ipak nije uspjela da se izbori sa karcinomom koji se godinama vraćao.

Umrla je u ponedeljak, 2. oktobra u 41. godini života.

Sahrana popularne pjevačice bila je centar pažnje javnosti. Iako su je sve kolege voljele i poštovale, tek nekolicina istih se pojavila na sahrani. O tome više pročitajte OVDJE.

OTKRIVAMO PET MRAČNIH TAJNI KOJE KRIJE DUBAI

RETKO TO RADITE ALI BELI LUK JE NAJZDRAVIJI AKO SE JEDE BAŠ OVAKO