in

SLOBODNO MU PREDAJ SVOJ ŽIVOT U RUKE: SEDAM DOKAZA DA MOŽEŠ DA MU VERUJEŠ

Niste sigurni zaslužuje li on vaše poverenje? Znakovi koje možete pročitati u nastavku dokazuju da mu možete verovati, baš kao što on veruje vama

7. Priznaje svoje greške.

Nikada ne izbegava preuzimanje odgovornosti i ne beži od grešaka koje je napravio, bez obzira na to koliko su velike. Takođe mu ne pada na pamet da krivicu za sopstvene greške prebaci na nekog drugog.

6. Deli s vama svoja osećanja.

Iskreno razgovara o svemu što ga muči ili pak rado priča o lepim stvarima. Činjenica da vam su uvek poverava i ne odbija razgovor ni o jednoj temi uliva poverenje, a otvorenost i pokazivanje ranjivosti za stručnjake je jedan od glavnih pokazatelja da osoba zaslužuje poverenje.

5. Uvek vam priča o tome kako je proveo dan.

Nema šta da krije od vas pa vam uvek samovoljno ispriča šta je radio, gde je i s kim bio. Nikada ne nalazite na nelogičnosti u njegovim pričama.

4. Daje vam svoju debitnu i kreditnu karticu.

Ovaj potez pokazuje da i on u vas ima maksimalno poverenje, a definitivno dokazuje i to da vi možete verovati njemu jer vam osoba koja zapravo ne mari za vas ne bi davala kartice.

3. Uvek se trudi da odagna male nesigurnosti.

Svi smo ponekad žrtve ljubomore, a nesiguran muškarac kojem nije stalo do vas dodatno će potpirivati osećaj nesigurnosti u vama. Međutim, staložen muškarac koji uistinu gaji osećanja prema vama potrudiće se da ih otera iz vaših misli.

2. Odmah vam posvećuje pažnju.

Ne ignoriše vas kada ga zamolite da vam posveti malo pažnje jer morate s njim razgovarati o nečemu i fokusira se na to što govorite. Ako je uistinu usred nekog važnog posla odmah vam kaže da mu treba malo vremena pa će vam se nakon toga posvetiti u potpunosti i na kraju to i uradi.

1. Ne krije od vas svoj mobilni ili inbox.

Tajnovitost i skrivanje obično su prvi dokazi da muškarac nešto “muti”, a ako vaš partner mobilni bez problema ostavlja u prostoriji kada izlazi iz nje te se ne odjavljuje iz svog email računa na zajedničkom kompjuteru onda verovatno nema šta da krije.

TRI TAKTIKE DA NETERATE MUŠKARACA DA VAS SLUŠA

HOROSKOP OTKRIVA ZAŠTO NIKADA NE SMIJEŠ ZANEMARITI SVOJ UNUTRAŠNJI GLAS (MJESEC)