in

VAGA ♎ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

VAGA ♎

Godišnji horoskop za Vagu za 2023. govori o godini koja će donositi prilično dobre vijesti za vas, i to na više područja života, jer će vaša urođena diplomacija zasjati u punom svjetlu i napraviti nešto dobro za vas. Najvjerojatnije ste doživjeli nekoliko iznenađenja u 2023., a u 2023. ovaj trend će se produbiti kako se vaša osma kuća transformacije aktivira Uranovim nestalnim utjecajem.

Kad vam nešto što ne očekujete pokuca na vrata, sjetite se da će se, kada se jedna vrata zatvore, druga otvoriti. Sretni Jupiter u vašoj sedmoj kući pazit će na vas pružajući vam sjajnu podršku u obliku partnerstva, i romantičnog i poslovnog. Naposljetku, Vage, ove godine radi se samo o tome da se pomirite s time što znači iskoristiti svoju moć. Dakle, umjesto da dopustite da vas neočekivani slijed događaja pokosi, imajte vjere da vam svemir čuva leđa te da će naposljetku sve biti u redu!

Zvijezde za 2023. godinu predviđaju da ćete ove godine raditi na vrijeme, što je vama izuzetno važno – diplomaciju… i na radnom mjestu, zato možete sa svima (obično samo vi, nitko drugi). Druga važna stvar su dvije pomrčine Sunca ove godine koje će osobno biti usmjerene prema vama i novcu – i pokazat će da je vrijeme da dobijete malo više priznanja na poslu… u materijalnom smislu, naravno.

Astrološki kontekst godine pokazuje da je to dobar period za pridruživanje plesnom tečaju (ako ste strastveni u tome) ili za nastavak bavljenja nekim sportom. Ako mislite da bi takve stvari mogle biti opasne zbog pandemije, izvrsnu alternativu možete pronaći uz pomoć tehnologije jer Jupiter i Saturn prolaze kroz Vodenjaka, što znači znak koji je povezan s tehnologijom.

Kao rezultat toga, osim plesa i sporta, područja u kojima možete iskazati zanimanje i dopustiti da vaša kreativnost procvjeta ona su povezana s IT-om, poput dizajna web stranica. Ako već neko vrijeme njegujete neki talent – književni, didaktički, umjetnički, tehnički i tako dalje – 2023. može zasjati i privući svima pažnju. Možete čak postati učitelj ili predavač u području koje vas zanima kako biste mogli podučavati ili pomagati drugima.

Sve što ste do sada naučili stimulira vašu kreativnost, tako da imate priliku postati pravi inovator koji ima originalne pristupe i otvara nove puteve u svom polju. Gledajući na stvari iz druge perspektive, komunikacija s djecom (ako je uopće imate) može se poboljšati tijekom ove godine ili bi mogla pretrpjeti velike promjene jer oni također prolaze kroz period razvoja i redefiniranja svoje osobnosti.

Tijekom 2023. godine Uran prolazi kroz Vaginu 8. kuću i stvara napete aspekte s Jupiterom (između 13. i 22. siječnja) i sa Saturnom (između 6. veljače i 3. ožujka, 1. i 26. lipnja te 1. i 24. prosinca). Vrlo je vjerojatno da ćete osjetiti velik pritisak ili se nositi s teškim razdobljem što se tiče prihoda ili boli u srcu; s kojim god problemima se susretnete samo će pokrenuti briljantnu ideju koja vam pomaže otkriti kako otpustiti sve što vas muči ili ograničava u vašem srcu i u vašem životu.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

DEVICA ♍ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

ŠKORPIJA ♏ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje