in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024: Velike promene i neočekivani zaokreti u ljubavi

Februar obećava da će biti neobičan mesec – ne samo zato je godina prestupna i ovaj ferbuaru ima 29 dana, već i zato što će se narednih dana desiti mnogi zanimljivi događaji zbog stelijuma planeta u Vodoliji. Šta nam donosi mesečni horoskop za ferbuar 2024?

Mesečni horoskop za februar 2024 – najznačajniji astrološki tranziti

Merkur prvi ulazi u Vodoliju – od 5. februara skoro svi ćemo doživeti maksimalnu slobodu u oblasti komunikacije. Tokom ovog perioda, čak i najstidljiviji predstavnici Zodijaka osećaće se opušteno u interakciji sa strancima, više neće osećati strah od nadređenih ili državnih službenika i lako će steći nove prijatelje. Vodolije će povećati svoju sposobnost da predviđaju i predviđaju izglede. Lavovi se više neće plašiti da se okruže snažnim i talentovanim pojedincima. Škorpije će lako žrtvovati stabilnost i udobnost da bi ostvarile svoje ciljeve, a Blizanci će se manje zanimati sitnicama, koncentrišući se na kontakte sa zanimljivim pojedincima.

Mars će 13. februara preći u znak Vodolije, što će dovesti do promene ciljeva – sa postizanja ličnih ciljeva na postizanje kolektivnih. Vage će se boriti za dobrobit društva, a Vodolije će moći da vode procese u kojima su ranije imale sporedne uloge. Bik može da doživi komplikacije u materijalnim stvarima koje proizilaze iz neke škrtosti, dok će Strelac i Ovan biti uključeni u kolektivne procese, uživajući u zajedničkom radu.

Prelazak Venere u znak Vodolije polovinom februara aktiviraće mogućnost pristizanja prihoda od nekih zajedničkih aktivnosti. Vodolija i Ribe će moći značajno da poboljšaju svoju finansijsku situaciju udruživanjem sa istomišljenicima. Bik i Vaga će videti pozitivne promene na polju romantike, a Rakovi na rukovodećim pozicijama moći će da optimizuju rad zaposlenih i povećaju produktivnost. U potrazi za zadovoljstvom, Škorpije ne treba da zaborave na duhovne vrednosti, a Jarčevi će imati priliku da se malo opuste na putovanju.

Mlad Mesec u Vodoliji 9. februara je vreme razbijanja stereotipa, prilika da se napravi korak u nepoznato, da se krene u novi posao koji obećava. Vodolija je simbol slobode, jednakosti, pravde. Da biste izbegli strahove i strepnje vezane za budućnost, preporučuje se da mladi mesec provedete u društvu prijatelja, voljenih, kao i onih sa kojima imate zajedničke poslove i zadatke. Škorpijama se savetuje da vizualizuju snove o novom stanovanju – kući ili stanu, Ovnovima i Lavovima – o partnerstvu, Ribama i Vodolijama – o promeni imidža, ​​Jarčevima i Bikovima – o novim izvorima prihoda, a Rakovima i Devicama – o poboljšanju atmosfere u radnom timu.

Pun mesec u znaku Device 24. februara biće vreme za Device da preispitaju svoje uobičajene životne stavove i ritam života. Pobednici će biti oni koji odluče da žive svojim životom i prestanu da se gube u problemima partnera, voljenih ili rođaka. Jarčevi će morati da preispitaju svoje uobičajene načine postizanja ciljeva, jer šanse da dožive nešto novo u životu neće biti u korelaciji sa starim navikama. Ovan, Lav i Strelac će prestati da žure da rade stvari, a pauza će samo koristiti vatrenim znacima, jer će im pomoći da sagledaju sebe i svoje postupke spolja.

Prelazak Sunca u znak Riba pomoći će mnogima da se usredsrede na razumevanje svog unutrašnjeg sveta – ovde je izuzetno važno da se ne uronite u fantazije. U poslovnoj sferi doći će do usporavanja za vodene i vatrene znakove – Rak, Škorpija, Ribe, Ovan, Lav i Strelac. Sfera romantike biće posebno aktuelna za Blizance, Vagu i Vodoliju, a tema zdravlja će zaokupiti Bikove, Device i Jarca, koji bi trebalo da obrate posebnu pažnju na prevenciju postojećih hroničnih bolesti.

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. JANUARA DO 4. FEBRUARA 2024: Mnogi će dobiti onu pravu priliku koju su dugo čekali

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. FEBRUARA 2024: Sad već možete lakše komunicirati s voljenom osobom