in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024: Velike promene i neočekivani zaokreti u ljubavi

VAGA

U februaru verovatno ćete biti zatrpani radnim obavezama. Vaš pretpostavljeni će vam dati mnogo zadataka koje možda nećete moći da izvršite, što će vam izazvati stres. Mogu se javiti i nesanica i glavobolja, koje nikako ne treba potcenjivati. Ovo je znak da morate da usporite i nadoknadite posao uz neku opuštajuću aktivnost. U ovom periodu će vam nedostajati empatija, a sarkazam će vam biti jača strana. Ali bolje je izbegavati ismevanje nekoga jer bi to moglo da vam se obori na poslu, ali i u vašoj vezi.

Imaćete problema da zaustavite neprikladne komentare; međutim, trebalo bi da sačekate bolju priliku. Ako odlučite da se suočite sa njima, to bi moglo imati fatalne posledice po vas. Čišćenje organizma se često vezuje za pun Mesec koji stiže sredinom februara. Pokušajte sa povremenim postom. Ostanite hidrirani i pozitivni rezultati će doći uskoro.

ŠKORPIJA

U februaru komunikacija i pregovori biće snaga svih Škorpiona. Ovo ćete uglavnom koristiti na poslu, gde ćete postići značajan uspeh. Ovo će biti povezano sa dobrim finansijskim stanjem i možda unapređenjem na poslu.

Ali ne dozvolite da vam uspeh dođe u glavu; mogao bi da odvrati vaše kolege od vas i čak ih učini vašim neprijateljima. Međutim, Saturn će vas zaštititi.

Ovaj mesec je takođe savršeno vreme za produbljivanje odnosa sa partnerom. Možda je vreme da počnete da razmišljate o zajedničkom životu ili osnivanju porodice; zvezde će biti na vašoj strani na ovom.

Slagaćete se sa partnerom i bićete velika podrška jedno drugom. Stoga bi možda bilo dobro da odete na lep izlet u prirodu i istovremeno proslavite svoj uspeh na poslu.

STRELAC

Februar će Strelčevima doneti mnogo unutrašnje snage, koja će im biti potrebna ovog meseca. Mogli bi doći u situaciju da vas bliska osoba izda, a vi ćete morati da se nosite sa tim. S druge strane, steći ćete poverenje u sebe i shvatiti da morate da oprostite osobi; inače ćeš biti zaglavljen u tuzi.

U ovo vreme ćete se osećati veoma bliski životinjama i prirodi, pa pokušajte da na kratko napustite gradsku vrevu i isplanirajte izlet u prirodu da biste povratili energiju. Kolege ili komšije će pomno pratiti sve što kupite ili dobijete što bi moglo izazvati zavist.

To čak može dovesti do pogoršanja vaše reputacije, a da vi uopšte niste uključeni. Međutim, zahvaljujući ovoj situaciji znaćete ko je pravi prijatelj, a ko se druži sa vama iz sebičnosti. Iako će vas ovo saznanje verovatno u početku povrediti, daće vam prostora da se fokusirate na ljude kojima je zaista stalo do vas.

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. JANUARA DO 4. FEBRUARA 2024: Mnogi će dobiti onu pravu priliku koju su dugo čekali

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. FEBRUARA 2024: Sad već možete lakše komunicirati s voljenom osobom