in

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. JANUARA DO 4. FEBRUARA 2024: Mnogi će dobiti onu pravu priliku koju su dugo čekali

OVAN

LJUBAV: Mirnoća koju ćete primjećivati u osobnim odnosima ponekad će vas zaista zabrinjavati. Prihvatite je kao priliku da unaprijedite svoje osobne odnose ka filozofskim razinama. Zbunjujuće jest, ali može postati i zabavno.
KARIJERA: Izgledat će kao da idete malo nazad, pa tek onda naprijed. Tako bi se mogao opisati vaš radni tjedan ovih dana. Ipak, kad zbojite sve, otišli ste barem jedan korak prema naprijed, a i to je nešto. Razmislite o poniznosti i skromnosti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne možete ništa na silu.

BIK

LJUBAV: Najbolje ćete se osjećati kod kuće gdje možete opušteno uživati u društvu osobe koju volite. Neki će ipak rado izlaziti i to uglavnom s prijateljima. Povremeno ćete poželjeti da je malo više strasti, ali uvidjet ćete da to zasad ne ide.
KARIJERA: Ponekad će vam se činiti da je oko vas previše ljudi s kojim morate komunicirati, a vi biste trenutačno najradije radili sami. Osvijestite što zapravo želite i što možete, te nađite zlatnu sredinu. Kompromisi su katkada potrebni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prihvatite kretanje kao dobru naviku za vaše zdravlje.

BLIZANCI

LJUBAV: Bit ćete sve skloniji skrivanju svojih pravih osjećaja. To će katkada izazivati zbrku u odnosima jer drugima nećete biti jasni. Pazite da takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da netko ne odustane od naklonosti prema vama.
KARIJERA: Tko god da vam pokuša prigovoriti, vi ćete mu odgovoriti. Nije idealno, ali ponekad si nećete moći pomoći. Oni koji su drugima šefovi bit će u velikim iskušenjima. Oni koji imaju šefove, bit će u malo manjim.
ZDRAVLJE&SAVJET: Sjetite se svojih postignuća iz prošlosti.

Mesečni horoskop po CIGANSKIM kartama za februar 2024: Čeka te LJUBAVNIK, ljubomora ali i SREĆA

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024: Velike promene i neočekivani zaokreti u ljubavi