in

VELIKI HOROSKOP KOMPATIBILNOSTI: SVI SE SLAŽU SA 4 ZNAKA U HOROSKOPU, LJUBAVI, KREVETU I ŽIVOTU

Odnos Lava i Ovna nikada nije dosadan jer oboje uživaju u zabavama, ali i uzajamnoj ljubavi, dok Rak pruža Djevici emocionalnu sigurnost u kojoj ona iznimno uživa.

Ovnu najviše odgovaraju Vodolija, Blizanac, Lav i Strijelac

Ovan i Vodolija

Vodolija voli neovisnost i žestok je jednako kao i Ovan, no iako trzavica uvijek ima oni jednostavno ne mogu jedan bez drugoga jer se privlače poput magneta.

Do problema jedino može doći ako Ovan poželi dominirati u vezi što mu ponosni i neovisni Vodolija nikada neće dopustiti. Da bi održali vezu jedan od njih mora malo popustiti i naučiti živjeti u kompromisu.

Ovan i Blizanac

Ova veza je uvijek strastvena, a vežu ih zajedničke aktivnosti.  Blizanac i Ovan su neumorni, aktivni i uvijek traže pustolovine na kojima će proširiti svoje znanje. No ova veza može doći na iskušenje kada se Ovnu oduzme uloga vođe.

Blizanci bi trebali naučiti kako je vodstvo važno Ovnu i trebali bi ga pustiti da on “diktira u vezi” i bira mjesta na koja će ići. Ova veza je savršena jer se međusobno nadopunjuju. Ovan je dramatičan i inteligentan dok je Blizanac svestran i genijalan.

Ovan i Lav

Ova dva znaka jako su ekscentrična i strastvena. Savršeno se slažu i nadopunjuju u krevetu. Vezu će začiniti svojim neodoljivim smislom za humor kojega posjeduju. No problemi će se javiti kada Ovan osjeti da je prestao dominirati, dok Lav potajno priželjkuje tu ulogu.

Ako uspiju izbjeći taj sukob i dogovore se kompromisno, ova veza mogla bi se ubrzo pretvoriti u brak jer vlada velika međusobna ljubav, poštovanje i odanost. Uvijek će biti posvećeni jedno drugome i učiniti sve da veza uspije. Velika upornost koju posjeduju jamči im stabilan brak u budućnosti.

Ovan i Strijelac

Ova ljubavna priča ima velikog potencijala. Ovan je intenzivniji, dok je Strijelac željan zabave. Oba znaka su emocionalno i fizički jaka te spremna na kompromise. Odlazak na planinarenje ili vožnju biciklom uvijek će u njima pobuditi natjecateljski duh kojemu su oboje skloni.

No trebali bi pripaziti da svoj natjecateljski duh ne iskoriste negdje drugdje i ne otplove u neke druge vode, jer Ovnovi nikada ne bi mogli oprostiti prijevaru.

ZNAŠ ŠTA HOĆEŠ ILI VEČITO NEŠTO RAZMIŠLJAŠ A NIKAD DA UČINIŠ: HOROSKOP OTKRIVA KAKVA SI LJUBAVNICA

PRETERANO RADOZNALI: OVA 3 ZNAKA BAŠ SVUGDE GURANJU NOS