in

VELIKI HOROSKOP KOMPATIBILNOSTI: SVI SE SLAŽU SA 4 ZNAKA U HOROSKOPU, LJUBAVI, KREVETU I ŽIVOTU

Jarac se najbolje slaže s Djevicom, Bikom, Škorpionom i Ribama

Jarac i Djevica

Odnos Djevice i Jarca nije turbulentan i pun svađa jer Jarac dopušta dominantnoj Djevici da vodi glavnu ulogu. Problem će se dogoditi jedino kad Djevici dosadi uloga šefa. Rješenje za ovaj problem je da Jarac ponekad preuzme tu ulogu.

Ovaj odnos ima mnogo kvaliteta. Oboje su intelektualci, praktični su te uživaju u analizama ponašanja svog partnera. Ove karakteristike omogućuju im smiren i stabilan brak.

Jarac i Bik

Ova dva znaka savršeni su jedan za drugoga. Vrlo su temeljiti i čak kad se zaljube ne gube glavu. Najvažniji su im obitelj i dom pa se i Bik i Jarac vrlo brzo mogu odlučiti za stvaranje obitelji i zajedništva.

Poštovanje, uzajamna ljubav i iskrenost su osobine koje cijene i jedan i drugi. Jedini problem s kojim se mogu susresti je rutina, čega se oboje plaše.

Jarac i Škorpion

Oboje su uporni, ambiciozni i savršeno si odgovaraju u krevetu. Ova veza rijetko kada ima problema. Jarac obožava romantičnost koju posjeduje Škorpion i njegov zagrljaj je ono što dovodi Jarca do ludila.

Stabilnost i upornost ono je što će Jarac uvijek cijeniti i poštovati kod Škorpiona. Ova veza, a kasnije i brak bit će izuzetno uspješni jer ovaj par ima sve što je potrebno za skladan odnos.

Jarac i Ribe

Ribe su šarmantne i računati će na to da će tako osvojiti konzervativnog Jarca. No zapravo je Jarac taj koji će osvojiti Ribe i dopustiti im dominantnu ulogu u ovom odnosu.

Iskrenost, stabilnost i ponos glavne su karakteristike Riba što će jednog Jarca jako usrećiti. Iako su različiti savršeno se nadopunjuju. Ovakve veze ubrzo se pretvaraju u sretan i dug brak.

ZNAŠ ŠTA HOĆEŠ ILI VEČITO NEŠTO RAZMIŠLJAŠ A NIKAD DA UČINIŠ: HOROSKOP OTKRIVA KAKVA SI LJUBAVNICA

PRETERANO RADOZNALI: OVA 3 ZNAKA BAŠ SVUGDE GURANJU NOS