in

VELIKI HOROSKOP KOMPATIBILNOSTI: SVI SE SLAŽU SA 4 ZNAKA U HOROSKOPU, LJUBAVI, KREVETU I ŽIVOTU

Rak se najbolje slaže sa Škorpionom, Ribama, Bikom i Djevicom

Rak i Bik

Bikovi i Rakovi vrlo su kompatibilni što se tiče ljubavnog odnosa jer su Bikovi poznati po tome da vole pružati neograničenu ljubav koju Rak neizmjerno cijeni. Rak želi biti voljen, cijenjen i zaštićen što mu ovaj znak može bez ikakvog problema pružiti.

Oboje obožavaju tihe i mirne večere u krugu obitelji te prijatelja uz koje se najbolje opuštaju. Kada se spoje mogu biti sigurni da će njihova ljubav uvijek cvjetati.

Rak i Djevica

Djevica daje Raku emocionalnu sigurnost koja mu je potrebna, a Djevica obožava osjećaj da je u sigurnim rukama. Ovo dvoje uživa u tome što nadopunjuju jedno drugo te će vrlo brzo razviti ovisnost jedno o drugome.

Ono što čini ovu vezu tako čvrstom je to da su sposobni dokazati međusobnu ljubav i to će pokazati u svakoj prilici. Ljubav iz njih jednostavno pršti.

Rak i Škorpion

Ova veza ima velikog potencijala. Problem se može javiti kada Škorpion shvati da je Rak previše emotivan za njega i da ga pažnja koju mu mora posvetiti počinje gušiti. Ako Škorpion prepozna razlog za Rakovu ljubomoru, brzo će se primiriti jer je gubitak voljene osobe za njega prestresan.

Škorpion mora biti svjestan da u ovoj vezi ne smije biti preoštar na jeziku, jer će se emocionalni Rak povući i ovoj vezi brzo će doći kraj. Ako obje strane pređu preko svojih ponosa i tvrdih stavova ova veza će uspjeti i biti vrlo strastvena.

Rak i Ribe

Ova ljubavna veza puna je turbulencija. Isprva se čini idealnom no kasnije dolazi do pomanjkanja strasti i zasićenja. Poznato je da je Rak prevrtljiv i tu nema pomoći. Oboje žive u svom začaranom svijetu i rijetko kad na život gledaju realno i otvorenih očiju.

Zbog svojih ružičastih naočala kojima gledaju na svijet ovaj par će imati velikih problema. Da bi odnos uspio jedan od partnera mora biti realniji, jer je ova veza u suprotnome osuđena na propast.

ZNAŠ ŠTA HOĆEŠ ILI VEČITO NEŠTO RAZMIŠLJAŠ A NIKAD DA UČINIŠ: HOROSKOP OTKRIVA KAKVA SI LJUBAVNICA

PRETERANO RADOZNALI: OVA 3 ZNAKA BAŠ SVUGDE GURANJU NOS