in

VELIKI HOROSKOP KOMPATIBILNOSTI: SVI SE SLAŽU SA 4 ZNAKA U HOROSKOPU, LJUBAVI, KREVETU I ŽIVOTU

Vaga se najbolje slaže s Blizancima, Vodenjakom, Strijelcem i Lavom

Vaga i Blizanac

Ova dva znaka savršeni su par. Posjeduju sve što im je potrebno za jednu čvrstu i stabilnu vezu. Oboje su strastveni i nikada nisu ljubomorni na postupke svog partnera. Nikada neće ograničiti slobodu jedan drugome, već imaju uzajamno povjerenje jedno u drugo.

Problem će nastati kada izgube to povjerenje. Kada se to dogodi vrlo teško će ga ponovno vratiti. Do tada ovo dvoje će uživati u ljubavnoj idili.

Vaga i Vodenjak

Vaga i Vodenjak imaju pomalo turbulentnu vezu u kojoj oboje znaju uživati. Pustolovni su i brzo se zasite stvari koje su uvijek iste. Stalno žele biti u pokretu i imat će veliko društvo čijim zabavama će rado prisustvovati.

Svojim neodoljivim šarmom i smislom za humor u stanju su osvojiti svakog i to im je jedini problem u ovoj vezi. Pretjeranu ljubomoru izbjegnut će jedino povjerenjem. Vjernost je jedna od jačih strana ovog odnosa. Oni naprosto obožavaju jedan drugoga.

Vaga i Lav

Lavovi su površni što se tiče izgleda. Više ih privlači vanjski izgled, što jako smeta Vagama koje cijene unutarnji izgled.  Usprkos tome ova dva znaka idealno si odgovaraju. Tajna njihove veze je poštivanje kompromisa na koji će rado pristati ali i strast koja u njihovoj vezi ima veliku ulogu.

Savršeno si odgovaraju u krevetu i neće dopustiti da im se veza pretvori u rutinu. Njihov odnos prepun je zabave i smijeha, jer oboje obožavaju zabave koje spremaju njihovi prijatelji.

Vaga i Strijelac

Strpljenje Vage ono je što Strijelac treba dok će se Vaga uvijek iznova iznenaditi neobičnom ponašanju Strijelca. Oba znaka prilično su razumna iako posjeduju kratki fitilj zbog čega su skloni raspravama.

Uprkos tome, u njihovoj vezi nema velikih svađa već vlada razumijevanje i podrška. Provodit će puno vremena zajedno i zapostavljati prijatelje jer se neće moći zasititi jedno drugoga. Njihov brak može svima biti primjer.

ZNAŠ ŠTA HOĆEŠ ILI VEČITO NEŠTO RAZMIŠLJAŠ A NIKAD DA UČINIŠ: HOROSKOP OTKRIVA KAKVA SI LJUBAVNICA

PRETERANO RADOZNALI: OVA 3 ZNAKA BAŠ SVUGDE GURANJU NOS