in

ŽIVOTNA BITKA NATAŠE PAVLOVIĆ: NJIHOVA BORBA ZA POTOMSTVO TRAJALA JE ČAK PET GODINA

Porodica Nataše Pavlović, autorke i voditeljke emisije “Praktična žene” postala je ove godine bogatija za još jednog člana. Lepa voditeljka se porodila i na svet donela drugog dečaka.

Pored Nataše i njenog supruga, producenta Predraga Pavlovića, novom članu porodice najviše se odbradovao brat Oleg.

– Suprug i ja smo dugo želeli da proširimo porodicu, ali se to nikako nije dešavalo. Potpuno je bilo prirodno da me je takva situacija opterećivala i nisam verovala u onu priču da samo treba da se opustim i desiće se. Jednostavno, kada čovek nešto toliko želi kao što je dete, mora da razmišlja o tome. Međutim, desilo mi se da sam poslednjih meseci bila toliko prezaposlena da prvi put nisam stigla da mislim ni na šta drugo osim na emisiju.

Čak nisam ni znala kada mi je ciklus, već sam samo u jednom trenutku registrovala da je prošlo dosta vremena od poslednjeg. Muž mi je rekao da uradim test i poslušala sam ga, mada sam mislila da ne postoji šansa da sam trudna. Ali, kada sam videla rezultat, bila sam toliko iznenađena i, naravno, presrećna – ispričala je Nataša za magazin “Hello!” i otkrila koliko se radovala još jednom dečaku:

– Kada dobijete prvo dete, vi u odnosu na njega formirate i odnos prema ostaloj deci. Tako ja zapažam samo dečake i oni su mi najslađi na svetu, dok mi devojčice nisu ni uopola tako zanimljive. Čak sam razmišljala o tome da li ću znati kako se postupa sa devojčicama, a mojoj sreći nije bilo kraja kada sam saznala da ću roditi još jednog slatkog mangupa.

Dobar savet zlata vredi – za ovu izreku odvajakada se zna, a nju u konkretnom značenju primenjuje voditeljka i autorka emisije “Praktična žena” Nataša Pavlović. Ona će nam ponovo davati korisne savete za lakšu svakodnevicu. U treću sezonu “Praktične žene” Pavlovićeva ulazi sa, kako kaže, velikim entuzijazmom, jer se letos po drugi put ostvarila u ulozi majke.

– Veliki izazov je preda mnom. Trudim se da postignem sve, i privatno i poslovno. Na svu sreću, beba je zaista dobra. Noću lepo spava, pa imam vremena da se odmorim, ali i posvetim starijem detetu, đaku prvaku. Porodica mi je, naravno, na prvom mestu, ali sebi sam zadala zadatak da pokušam da sve postignem – iskrena je Nataša u intervjuu za Novosti, koja ne krije da sve stiže zahvaljujući pomoći najbližih:

– Zasad sve uspevam. Veliku pomoć i podršku imam u porodici i saradnicima, bez kojih ne bih uspela. Radim mnogo kod kuće, a odlazim samo na snimanja. Rad u “Praktičnoj ženi” nije samo posao, već i pravo uživanje. Kontakt sa publikom u studiju i gledateljkama daje mi elan da istrajem.

Na pitanje da li će u novim epizodama biti više saveta za novopečene mame, Nataša otkriva:

– Biće, ali neću preterivati u tome. Nisu sve naše gledateljke novopečene mame, pa ne želim da dosadim s tom temom. Mada, otkako sam se porodila, gledateljke mi preko društvenih mreža sve više postavljaju pitanja na tu temu. Odgovaram im sa zadovoljstvom, ali što se emisije tiče – postojaće balanas.

ŽENSKE UVREDE: 14 REČENICA KOJE NESVESNO IZGOVARAMO, A KOJIMA VREĐAMO PRIJATELJICE

NAPIPALI STE KVRŽICU, ŠTA SAD