in

11 NAJZGODNIJIH FITNESS INSTRUKTORA REGIONA NA INSTAGRAMU

Čini se da opsesija fizičkim izgledom i tijelom nikada nije bila veća. Da li je u pitanju moderan način života, trendovi koje diktiraju društvene mreže ili nešto sasvim treće, ostavićemo sociolozima da raspravljaju.

Rijetki su potpuno zadovoljni onim što vide. Mada je ljeto prošlo, ovo je pravo vrijeme da se bacite na vježbanje i spremni dočekate sljedeće. To će sigurno ostaviti pozitivnog traga na vaše tijelo, ali ono što je mnogo bitnije, pozitivno će uticati na vaše zdravlje i sasvim sigurno na vaše samopouzdanje.

Čini se da ste već u startu na dobitku, zar ne? Ukoliko spadate u grupu onih koji se teško natjeraju otići na ponekad dosadne i rutinske treninge, onda ste na pravom mjestu.

Ovih 11 super zgodnih tipova koje vam CiciMici predstavlja, su tu da vam daju dodatnu motivaciju. Najbolje od svega je to što svi oni, pored toga što imaju savršena tijela, rade i kao kao fitness treneri a svoj posao obavljaju i online.

Pogledajte, uživajte i odlučite sami. Srećno!

11. Velibor Poček, Srbija

Velibor živi i radi u Beogradu. Studirao je na fakultetu za sport u Beogradu. Velibor se u potpunosti posvetio sportu . Radi kao lični trener u fitness centru u Beogradu.

A post shared by Velibor Pocek (@velibor.pocek) on

A post shared by Velibor Pocek (@velibor.pocek) on

A post shared by Velibor Pocek (@velibor.pocek) on

Idemo na narednu stranu…

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. OKTOBAR 2018-TE: NE BUDITE PREVIŠE SAMOUVJERENI, DANAS BUDITE OPREZNI NA POSLU

IZABЕRI CVIJET I SAZNAJ SVE O SVOJOJ LIČNOSTI I KARAKTERU