in

6 NAJVAŽNIJIH LJUBAVNIH ASTRO DATUMA ZA MAJ 2020: NA PLANU EMOCIJA I U LJUBAVNIM VEZAMA VRAĆA SE MNOGO TOGA IZ PROŠLOSTI

7. maj 2020.

Pun Mesec odvijaće se u znaku Škorpije što stvara veoma intenzivnu energiju. Zato je u ove dane bitno smirivanje svih negativnih emocija, posebno onih koje se odnose na znak Škorpije.

Ako kod sebe prepoznajete tih dana, početkom maja, neki vid ljubomore, potrebu da se svetite ili da isterujete pravdu po svaku cenu. Isto tako, ako se osećate besno, ljuto, agresivno (posebno se ovo odnosi na fiksne znakove kao što su Bik, Lav, Škorpija i Vodolija), a u ove dane to sve može biti još pojačano, budite na oprezu sa tim emocijama, jer vas mogu savladati i doneti vam jako velike emotivne neprilike i probleme sa samim sobom.

11. maj 2020.

Merkur ulazi u znak Blizanaca, u svoje sedište, gde se oseća kao “svoj na svome”. Za razliku od marta ove godine, kad su se pokrenule neke stvari dok je Merkur bio u znaku Riba, gde se ne oseća dobro, pa je doneo celu problematiku: tada je pokrenuta čitava kod nas oko koronavirusa i izolacije, sada u ovom periodu, kada zakorači u svoj znak Blizanaca, tamo gde vlada i gde ispoljava svoje najbolje osobine, osetiće se polako kraj svega. Komunikacija će biti znatno olakšana, mnogo ćemo lakše da se razumemo, da iskažemo svoje misli te lakše donosimo odluke.

Ovo je posebno važno za sve one koji se bave medijima, pisanjem, marketingom, decom, učenjem, sada će sve te oblasti doživeti renesansu, procvat, pokret, piše Nena Janković za Astro portal.

13. maj 2020.

Venera u Blizancima kreće svoj retrogradni hod koji će trajati do 25. juna. Na planu emocija i u ljubavnim vezama to donosi mnogo toga iz prošlosti. Ovo će najviše da osete svi oni koji su rođeni ili imaju podznak u ovim promenljivim znacima: Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe. Ali odnosi si se i na sve nas ostale, odnosno jako je važno u ovom periodu da se dobro preispitamo kako volimo i na koji način pružamo ljubav, ovo je svakako vreme naše introspekcije.

Ako postoje stvari iz prošlosti ili osobe sa kojima imate nejasne i nedefinisane odnose, ovo je vreme kada to možete da razrešite na jedan bolji i kvalitetniji način, jer ćete u ovim danima imati bolji uvid u sebe i svoje akcije od pre. Ovo nije vreme da se započinju nove veze ili nova poznanstva, jer retrogradnost daje samo usporavanje i nemogućnost da se ljubavna veza pokrene kako valja.

20. maj 2020.

Sunce ulazi u znak Blizanaca, pa počinje jedna lepršavija strana života. Srećan rođendan svim Blizancima! Za one koji su u podznaku Blizanac, ovo je veoma lep period koji mogu iskoristiti da pokrenu stvari lične prirode, ali i stvari na ostalim poljima, jer na sve njih će sada moći da utiču jako pozitivno.

Blizanci će u ovom periodu moći da se zaljube ili da se potvrdi neka lepa ljubav koja im se dešava unazad neko vreme, jer će Venera biti u njihovom znaku. Ovo je period kada se može pokrenuti nešto novo, drugačije, a što svako kod sebe može da prepozna kao potencijal. Vrlo je važno da znate koje polje vam se nalazi u znaku Blizanaca u natalnoj karti, jer odatle dolazi pozitivna energija.

22. maj 2020.

Mlad Mesec biće u znaku Blizanaca, pa je tada vrlo važno znati šta možemo da uradimo sa sobom i sa svojim budućim planovima. Na Mlad Mesec uvek je dobro nešto započeti ili staviti tačku na nešto što vas guši, na ono što vam stvara problem u komunikaciji sa drugima ili na neku priču, odnos sa drugima koji je za vas iscrpljujući i komplikovan.

Bilo bi dobro da postavite nove zadatke za sebe i svoj lični razvoj, posebno iz ugla petog energetskog centra. Na primer, dobro bi bilo započeti pisanje dnevnika kao vid terapije, izbacivanje misli iz sebe te poraditi na stabilnosti svojih misli i svojih odluka.

28. maj 2020.

Merkur ulazi u znaku Raka i donosi komunikaciju među ljudima, najviše iz ugla emocija, pravo iz srca, a koja će mnogima da napravi emotivni haos. Posebno se ovo odnosi na kardinalne znakove kao što su Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi. Oni će posebno osetiti ovaj pritisak emocija i nezadovoljstva na tom planu.

Oni neće tako lako i jednostavno sebi moći da objasne veliku dozu nervoze i napetosti u razgovorima sa ljudima oko sebe. Potreban im je sklad misli i osećanja, samo što im to neće biti tada jednostavno da iznesu i primene. Ovo mogu biti pojačane emocije i komplikovani odnosi unutar porodice, pa se savetuje što manje loših reči u krugu najmilijih te da što više razumevanja i ljubavi pokazujemo u ovom periodu.

NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA MAJ 2020: OVAJ MESEC MOŽE BITI PRILIČNO UZBUDLJIV OSIM AKO STE PO PRIRODI POMALO NERVOZNI

PUT PROMJENE: OSJEĆAM NEKU PRAZNINU. NE ZNAM KAKO TO OPISATI, ALI OSJETIM DA BOLI