in

AKO TRAŽITE ŽENU ŽELJNU AVANTURA I UZBUDLJIVOG ŽIVOTA, NJU ZAOBIĐITE

Žene u ovom znaku važe za tihu vodu koja roni breg. Ako tražite ženu željnu avantura i uzbudljivog života, nju zaobiđite jer dama u ovom znaku ceni samo stabilnost i ravnotežu.


Dugo im treba da uđu u vezu jer ne daju svoje srce tek tako. Biraju prvo glavom a tek onda srcem. A kada jednom kaže “da”, onda to i misli – za ceo život. Zbog toga damu u znaku Bika može osvojiti samo muškarac posvećen i predan poput nje jer moraće dugo da joj se udvara dok ne dobije zeleno svetlo od nje.

Tako hladna, deluje kao nezanimljiv partner u krevetu, a ništa nije dalje od istine. Jer ove žene važe i za vrlo strastvene ljubavnice i sve svoje fantazije koje kriju od drugih više nego rado ispunjavaju u postelji.

Žene u ovom znaku odlikuje telo sa naglašenim oblinama. Obično imaju krupne oči i senzualna usna. Lice i vrat uvek ističu u prvi plan, i zato rado nose detalje poput ešarpi i upečatljivih ogrlica. Mladolike su pa im ljudi često i u poznijem dobu daju mnogo manje godina nego što zaista imaju.

A sa kim se najbolje slažu? Sa osećajnim Rakom, urednom Devicom, podjednako stabilnim Jarčevima i vernom i nežnom Ribom.

KAKO SE LJUBE: ŠKORPIJE VOLE DA SE LJUBE SA PUNIM USTIMA, BLIZANCI PRED SVOJIM RODITELJIMA

OVAJ ZNAK JE NAJMISTERIOZNIJI: NJIMA JE TEŠKO PRIĆI I UPOZNATI IH