in

EVO KAKVA VAS STAROST OČEKUJE PO HOROSKOPU

Vaga

U ovom znaku su rođeni veliki šarmeri. Veseli su i nasmejani, druželjubivi i vode računa o svom imiđu. Najčešće su u centu pažnje u svom okruženju. Ali pri donošenju bilo kakvih odluka su veoma neodlučni. Brak im je nešto najvažnije u životu, jer oni na život gledaju kao na nešto što treba proživeti u paru. Ljubav i iskrenost su njihovi ideali.

U starosti će biti ispunjeni i srećni ako su zajedno sa svojim partnerom. Ako su ostali sami, osećaće se usamljeno i trudiće se da nađu svoju bolju polovinu.

Škorpija

Od najranijih dana voli da provocira, ruši tabue i, kao emotivno nezrela osoba, da izaziva sukobe. U najranijem detinjstvu ih treba pravilno usmeravati i nadzirati. Kada se odluče da uplove u bračne vode, to čine vrlo ozbiljno i promišljeno. Dosledni su i ne trpe površnost i indolentnost. Seks im je važan i nastoje da ga još više razviju kroz vezu ili brak. Skloni su avanturama.

I u starosti su aktivne, naročito ukoliko su zadovoljne postignutim u aktivnom razdoblju života. Uvek su imale sklonosti ka sportskim ativnostima, pa će i u ovom životnom dobu biti aktivne u toj sferi. Ako su sami posvetiće se proučavanju svega skrivenog, okultnog, a posebno će se zanimati za temu smrti.

Strelac

Deca su veseljaci od malena. Sa njima nema velikih briga, sve teče ujednačeno i postepeno i u uživanju u vedrijoj strani života. Skloni su slatkišima i gojaznosti, pa o tome treba da vode računa. Kad stupaju u brak čine to spontano i galantno. Umereni su i uravnoteženi, pa ih svi rado prihvataju. Smisao za humor kod njih igra važnu ulogu u životu i pomaže da nadvladaju teškoće.

U starosti će rado prenositi svoje mudrosti i životna iskustva. I tada ih neće napustiti smisao za humor i sklonost pozitivnom gledanju na život.

Nastavak na narednoj strani…

ĆERKA MI JE NA PLAŽI PRED SVIMA REKLA DA SAM DEBELA: A MOJ ODGOVOR ĆE DUGO PAMTITI

10 KARAKTERISTIKA KOJE IMAJU SAMO NAJREĐI LJUDI NA SVETU