in

BIK ♉ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

BIK ♉

Godišnji horoskop za 2023. za Bika predviđa pripadnicima ovog znaka dobru godinu u kojoj jedino moraju obratiti pažnju na razinu koncentracije koju mogu postići kako bi uspješno nastavili provoditi planove zacrtane tijekom proteklih godina. Bikovi, kakva li vas samo uzbudljiva godina čeka! U 2023. predstoji vam susret s vlastitom sudbinom dok u trenutcima pomrčina u vašem sunčevom znaku, a bit će ih dvije – Sunca 30. travnja i Mjeseca 8. studenoga.

One će vam pomoći da se osjećate samosvjesno i shvatite dublje značenje prirode oko vas. Na neki način, svi će težiti da budu sličniji vama, zbog čega biste se trebali osjećati ugodno u svojoj koži. Kako velikodušni Jupiter aktivira vašu jedanaestu kuću zajednice ove godine, što se više povezujete s ljudima, to ćete više rasti ove godine – pogotovo kad se Jupiter poravna s Neptunom (konjunkcija 12. travnja) te u razdoblju kad ovaj sretni planet bude tvorio povoljne aspekte (sekstile) s Uranom i Plutonom (17. veljače, 3. svibnja).

Financije su Bikovima uvijek najvažnija stvar na svijetu, a ove će godine upravo biti onakve kakve ih vole – jasne, precizne i dobre. Naravno, onima koje je trebalo tijekom prošle godine biti u nekim dubiozama, ovo je godina koja će im pomoći da stanu na svoje noge i vrate se tamo gdje su bili. Iskoristite ovakvu godinu kako biste stavili sve na mjesto i napravili dobru priču za više godina pred vama. Sve u svemu – bit će vam dobro, uživajte u godini koja će vam biti u dobrom sjećanju.

2023. većina Bikova usmjerava svoju pažnju na profesionalni napredak, prihode i pitanja vezana uz neovisnost. Uranov tranzit kroz Bika (od 2019. do 2026.), zajedno s Plutonovim tranzitom kroz Bikovu 9. kuću (od 2008. do 2023.) iznjedrio je buntovniji period čak i za najtišeg Bika.

Kako su neke životne filozofije i vjerovanja Bikova pretrpjele transformacije pod utjecajem (ili pritiskom, možda) Plutona, neki su izoštravali svoje znanje i intuiciju i stekli više mudrosti, a mnogi Bikovi sada kreću na put osobne revolucije.

Kvadrat koji tvore Jupiter i Saturn, s jedne strane, i Uran, s druge strane, ukazuju na radnu godinu za Bikove; godinu tijekom koje postaju spremniji ozbiljno promijeniti smjer u kojem ide njihov život ili karijera i otpustiti životni stil koji ne odgovara njihovoj novoj vibraciji.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

OVAN ♈ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

BLIZANCI ♊ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje