in

BRAČNI HOROSKOP: ŠTA TI ODGOVARA KOD NJEGA A ŠTA TE DOVODI DO LUDILA

Svaki znak ima vrline i mane i kada je u pitanju emotvni život. Ovo bi bile prednosti i nedostaci svakog znaka, kada su u pitanju ljubav na duge staze i brak.

1. Ovan

PREDNOST: Pomalo je divlji, ali s merom. Obožava dobru zabavu i voli da se svi osećaju ugodno u njegovom društvu pa vam s njim baš nikada neće biti dosadno.

NEDOSTATAK: Zbog urođene tvrdoglavosti s njim je često teško komunicirati. Voli da šefuje, smatra da je uvek u pravu, a čak i kada nije – neće to da prizna. Uvek sve mora da bude onako kako je on sebi to “zacrtao”. U sebi nosi dozu sebičnosti koju najčešće ispoljava tokom svađa.

2. Bik

PREDNOST: Nadaleko je poznat po svojoj odanosti i na njega uvek možete da računate. Stabilan je, vredan, porodično orijentisan, u potpunosti će vam se posvetiti i dolaziti svaki dan kući u isto vreme.

NEDOSTATAK: Od žene očekuje isto, stoga Bik nije dobar izbor za žene slobodnog duha koje vole svoju slobodu, avanturistički način života, ne žele da se osećaju sputano i treba mu puno vremena za sebe.

3. Blizanci

PREDNOST: Zanimljiv je, pametan, pozitivan, ne boji se novih izazova, nepredvidiv je i neprestano će vam priređivati iznenađenja.

NEDOSTATAK: Nije oličenje odanosti poput Bika i nikada ne znate koliko će njegova ljubav trajati. Voli promene, mrzi rutinu, nije stabilan i teško se prepušta dugim vezama.

4. Rak

PREDNOST: Romantičan je i brižan. Kada voli, voli snažno i emotivno. Ne zanimaju ga površne veze.

NEDOSTATAK: Njegova ljubav ponekad može da guši. Voli da sve ima pod kontrolom i male sitnice lako pretvara u veliki problem. Unapred razmišlja negativno tj. zamišlja sve loše što bi moglo da se dogodi i tako unosi nemir u odnos.

5. Lav

PREDNOST: Dinamičan je, strastven, darežljiv i napraviće sve što može kako bi vas maksimalno razmazio.

NEDOSTATAK: Ponosan je i tašt pa će se uvrediti ako u svakom trenutku nije centar vašeg sveta ili ako mu (po njegovom mišljenju) ne posvećujete dovoljno vremena. Voli da bude u centru pažnje što često može biti iscrpljujuće za njegovu životnu saputnicu.

6. Devica

PREDNOST: Čvrsto stoji s obe noge na zemlji, organizovan je, stabilan i posvećen tome da vas čini srećnom i zadovoljnom.

NEDOSTATAK: Cepidlaka je, svemu će naći manu i voli da popravlja “nedostatke” drugih ljudi pa tako i one koje vidi u partneru. Često mu nedostaje samouverenosti, nesiguran je i ima problema s uspostavljanjem poverenja.

7. Vaga

PREDNOST: Romantični šarmer s pokrićem. Dobar je i ljubazan, ne samo prema vama nego prema svim ljudima. Kada se zaljubi, odmah ženu posmatra kao svoju životnu partnerku.

NEDOSTATAK: Kada mu je ego povređen, ponašaće se kao dete i neće mariti za osećaje partnerke. Iako je uvek spreman na rešavanje problema, tada postaje striktan i hladan pa je teško komunicirati sa njim.

8. Škorpija

PREDNOST: Strastven, intenzivan i kada je zaista zaljubljen poseduje neverovatnu empatiju i emotivno razumevanje.
NEDOSTATAK: Ekstremno je osetljiv, razmišlja fatalistički i može da bude jako posesivan. Ako se oseća povređeno onda postaje i osvetoljubiv.

9. Strelac

PREDNOST: Mudar, velikodušan, darežljiv, nežan. Ne zna da laže pa zbog toga od njega možete očekivati maksimalnu iskrenost.

NEDOSTATAK: Generalno gledajući radi se o stabilnom muškarcu, ali ne kada je u pitanju ljubav. Često ne zna da definiše svoja osećanja i lako gubi interesovanje. Voli da nameće vlastita uverenja i mišljenja.

10. Jarac

PREDANOST: Nema toga šta neće uraditi za ženu u koju je zaljubljen. Ne prepušta se lako emocijama, ali kada ga dotakne ljubav spreman je čitav život da ostane sa partnerkom i ni u jednom trenutku ne posumnja u svoja osećanja.

NEDOSTATAK: Težak je, stalno kritizira, ima velika očekivanja, retko pristaje na kompromise i ne razume pojam fleksibilnosti. Kada ga partnerka povredi, oko sebe će izgraditi zidove koje je teško srušiti.

11. Vodolija

PREDNOST: Uzbudljiv je i inteligentan. Nikada nije ljubomoran i može mu se bezuslovno verovati.

NEDOSTATAK: Baš sve shvata lično. Često emotivno odluta i distancira se od partnerke jer se oseća neshvaćeno. Ne zna da voli bez osećaja unutrašnje sigurnosti i poverenja, a teško stiče oba.

12. Riba

PREDNOST: Nežan, voli punim srcem, ne suzdržava se, pun je brige i poštovanja.

NEDOSTATAK: Nestabilan je kada su u pitanju emocije. U trenutku može da se predomisli i reći kako zapravo traži potpuno drugačiju partnerku. Voli ljubavnu igru po svojim pravilima, a ako oseti da ga nešto guši odmah će pobeći.

HOROSKOP OTKRIVA NJEGOVE TAJNE: SAZNAJ DA LI JE ZALJUBLJEN U TEBE

ZAGLEDAJ SE I RAZMISLI: OKO KOJE IZABEREŠ POKAZAĆE TI ŠTA SE ZAPRAVO KRIJE U TVOJOJ DUŠI