in

DNEVNI HOROSKOP ZA 08. APRIL 2020: VODOLIJA RAZMIŠLJA O GREŠKAMA, VAGE ĆE KONAČNO DA RIJEŠE POSLOVNI PROBLEM, BLIZANCI IMAJU ODLIČAN DAN

Vaga


Posao: Danas možete doći na nagovor kolega u dilemu na koji način možete da uradite poslove . Smatrate da ste dali sve od sebe da se svi poslovi završe i da treba i druga strana da uloži trud.
Ljubav: Danas imate jako lepu komunikaciju sa partnerom i želju da sa njim razgovarate o svemu i budete mu današnja inspiracija. Uspećete u tome. Sumiraćete utiske i prepričavaćete događaje koji su vas još više spojili.
Zdravlje: Odlično ćete se danas osećati. Bićete jako raspoloženi i uživaćete u danu sa dragim ljudima.

Škorpija


Posao: Svesni ste da morate da date sve od sebe da poslovi budu pokrenuti onako kako ste zamislili. Posebno ako su vam partneri osobe iz inostranstva. Tu ne možete grešiti i praviti improvizacije.
Ljubav: Razmišljate danima kakvo biste mogli iznenađenje da pripremite partneru. Šta god da uradite sve okolnosti će vam ići na ruku. Ukoliko ste usamljeni, prihvatite poziv svojih prijatelja da večeras svi zajedno izađete.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Moguće je da ćete biti promenljivog raspoloženja, no i to ćete prevazići.

Strelac


Posao: Danas vam je posao manje bitan, sve vreme možete razmišljati o hobijima i relaksaciji. Odlučili ste da danas stagnirate i pravite planove za nešto više što planirate u budućnosti da ostvarite. Ukoliko ste bez posla, imate jasan plan i viziju posla koji biste voleli da obavljate u narednom periodu.
Ljubav: Ljubav će vas danas motivisati i terati vas da počnete da razmišljate o zajedničkoj budućnosti sa partnerom ukoliko ga imate. Ukoliko ste usamljeni, ne očajavate već se oslanjate na svoj šarm i želju za osvajanjem osobe koja vam se dopada.
Zdravlje: Puni ste energije, blistate i uživaćete u društvu svojih prijatelja.

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. APRIL 2020: VAŠA POTREBA DA NEKOLIKO SATI PROVEDETE SAMI SA PARTNEROM I DANAS DOLAZI DO IZRAŽAJA

DNEVNI HOROSKOP ZA 09. APRIL 2020: BIKOVI POSEBNO TVRDOGLAVI DANAS, LAVOVI IMAJU ENERGIJE NA PRETEK, VAGE OČEKUJE NOVO POZNANSTVO