in

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. APRIL 2020: RIBE RAZMIŠLJAJU O AVANTURI, JARČEVI PREPUNI SUMNJI I NEDOUMICA

Rak


Posao: Osećate se bolje i prijatnije na svom radnom mestu. Iako ste možda malo bili skeptični prema nekim novim idejama, shvatate da te ideje mogu povoljno uticati na vaš posao i u budućnosti iznedriti sjajne kontakte koji vam mogu proširiti delatnost posla.
Ljubav: Ukoliko ste preko prijatelja upoznali osobu koja vam se jako dopala, danas možete čuti jako lepe vesti o njoj, ili vam prijatelji mogu preneti informacije koje su značajne za vaš potencijalni odnos.
Zdravlje: Promena mesta boravka bi vam značajno prijala. Posetite mesta koja opuštaju i pozitivno utiču na vaše misli. Opustite se.

Lav


Posao: Ukoliko vaš trenutni posao traži više odgovornosti i angažovanja, potrudite se oko njega, jer će sav vaš trud biti prepoznat i nagrađen od strane pretpostavljenih. Možda vam fali malo više energije i elana, koji inače imate. Upornost i trud će vam se isplatiti.
Ljubav: Vaš partner, ukoliko ga imate, zahteva više posvećenosti i pažnje. Razgovarajte sa njim i saslušajte šta on ima da vam kaže. Iako oseća da ste se malo udaljili, ukoliko vam je stalo do dobrog partnerskog odnosa potrudite se i kažite mu kako se osećate.
Zdravlje: Povremene promene raspoloženja se mogu odraziti i na vaše zdravlje. Boravite češće u prirodi i na svežem vazduhu. Šetnja bi vam prijala.

Devica


Posao: Imate osećaj da previše zapostavljate posao zbog privatnih problema. Niste zadovoljnim idejama svojih poslovnih saradnika. Potrudite se malo više da date svoj doprinos u realizaciji poslovnih zadataka. Kako dan bude odmicao, moguć je razgovor sa nadređenim o vašem učinku.
Ljubav: Imate potrebu da se u razgovoru sa partnerom stalno vraćate na neke teme iz prošlosti koje vi smatrate nedovoljno dovršenim. Pružite partneru više razumevanja, razgovarajte o svom odnosu i problemima koji vas muče. Ukoliko ste slobodni i u mogućnosti idite na neko kraće putovanje. Postoji mogućnost da tamo upoznate osobu koja bi vam bila zanimljiva.
Zdravlje: Pojačanu nervozu biste mogli neutralisati kraćim putovanjem i posetom mestima na kojima se osećate prijatno.

32 SITNICE KOJE MUŠKARCA ODAJU DA JE ISTINSKI ZALJUBLJEN U TEBE

VJEČITI HOROSKOP NAJPOZNATIJEG ASTROLOGA NA SVIJETU: KOJEG SI DANA ROĐENA TAKVA TE SUDBINA ČEKA