in

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. APRIL 2020: RIBE RAZMIŠLJAJU O AVANTURI, JARČEVI PREPUNI SUMNJI I NEDOUMICA

Jarac


Posao: Iako na poslu sve funkcioniše kako treba, vi baš i niste sigurni da li da određeni zadatak završite na stari način. Intuicija vas navodi na neko novo rešenje, koje još uvek niste testirali. Iako volite da sve stvari držite u svojim rukama, razmišljate da li promenite način funkcionisanja.
Ljubav: Mogu vas mučiti određene sumnje kada je vaš partner u pitanju, ukoliko ga imate. Iako neće postojati realni osnovi za to, možete imati sumnju. Posavetujte se sa osobom koja ima više iskustva u emotivnim vezama od vas. Prijaće vam razgovor.
Zdravlje: Blagi nemir i nervoza mogu dovesti do opšteg pada energije. Razmišljanja vas mogu opterećivati. Poželjno je da odete u šetnju ili posetite osobu koja pozitivno utiče na vas.

Vodolija


Posao: Kada je zaključivanje novih ugovora ili novih dogovora u pitanju, stvari se mogu odvijati usporenim tempom, može doći do odlaganja odluka, prolongiranja i stvari se neće baš odvijati onako kako ste vi zamislili. Do tada se potrudite da završite poslove koji su do sada bili na čekanju, nisu bili prioritet.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, stvari će se odvijati uobičajeno. Neće biti novih dešavanja. Ukoliko ste usamljeni, može doći do novih poznanstava ili pak kratkotrajnog flerta, u čemu ste jako dobri. Imaćete potrebu da izađete, da se družite sa prijateljima.
Zdravlje: Dobro se osećate. Trudićete se da budete u društvu ljudi koji pozitivno utiču na vas. Privlačiće vas hrana raznih ukusa u kojoj čete uživati.

Ribe


Posao: Imate utisak da se posao ne odvija tempom na koji ste navikli. Čini vam se da idete jedan korak napred, nazad dva. Potrebno je mnogo truda da uložite i stvari postavite na onaj nivo na koji ste navikli. U toku dana možete čuti povoljne vesti o nekim idejama za posao o kojim ste vi razmišljali u proteklom periodu.
Ljubav: Nemate mnogo vremena da obraćate pažnju na partnera. Oboje ste okrenuti svojim obavezama. Ukoliko ste pak usamljeni, može se desiti da razmišljate o nekoj osobi iz prošlosti koja je ostavila jak utisak na vas. Niste raspoloženi za preuzimanje bilo kakvih aktivnosti ka suprotnom polu.
Zdravlje: Povremeno imate potrebu da budete sami, da se povučete i uživate u tišini. Potrudite se da ne razmišljate previše o neki tmurnim temama koje mogu loše uticati na Vaše raspoloženje.

32 SITNICE KOJE MUŠKARCA ODAJU DA JE ISTINSKI ZALJUBLJEN U TEBE

VJEČITI HOROSKOP NAJPOZNATIJEG ASTROLOGA NA SVIJETU: KOJEG SI DANA ROĐENA TAKVA TE SUDBINA ČEKA