in

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR 2019: MIRAN UKORAK, DAN PROVEDITE BAVEĆI SE SOPSTVENIM OBAVEZAMA

Danas je pred nama jedan nadasve miran utorak, utisci od prethodnog dana još su tu, pa se budite s lepim osećajem. To je ta energija Strelca… Današnji dan provedite baveći se svojim obavezama, kada ne biste trebalo da imate problema u komunikaciji, dok ostatak dana posvetite sebi i porodici.
Ugodan dan vam želimo.

Ovan


POSAO
Nema potrebe da uporno insistirate na svojim prvobitnim namerama. Neko vam otvoreno daje do znanja da neće imati previše razumevanja za vaše zahteve.
LJUBAV
Delujete uznemireno. Lakše vam je da nekog optužite za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se bolje prilagodite bliskoj osobi.
ZDRAVLJE
Prijaće vam izlazak ili šetnja.

Bik


POSAO
Ne možete da promenite osnovne uslove ili raspoloženjenje koje vlada u poslovnim krugovima. Planovi koje imate zavise od nečijeg uticaja i volje.
LJUBAV
Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba.
ZDRAVLJE
Izbegavajte fizičko opterećenje.

Blizanci


POSAO
Iznenadna poslovna neprijatnost ili sukob sa jednom osobom nateraće vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Izbegavajte osetljive teme koje ugrožavaju vaš poslovni ugled.
LJUBAV
Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Partner ne želi da vas dodatno opterećuje svojim zahtevima.
ZDRAVLJE
Delujete uznemireno i napeto.

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. DECEMBAR 2019: OVAJ PERIOD ODGOVARA SVIMA: VIBRANTAN JE, POKREĆE, MISLI IDU NA VEDRU STRANU

(VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC, JARAC, VODOLIJA, RIBE) NAJDETALJNIJI ŽIVOTNI HOROSKOP: SVE TAJNE TVOJE LIČNOSTI, LJUBAVNI ODNOSI I ŽIVOTNI PUT