in

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. APRIL 2020: VODILIJE SVE BOLJE U SVOM POSLU,BIKOVI POMALO USAMLJENI ALI TO SE UBRZANO MIJENJA

Ovan


Posao: Danas su svi razgovori koje vodite jako povoljni za buduće unapređenje vaše karijere. Smatraćete da imate i priliku da pokažete šta znate i da se to vašem poslodavcu dopada. Ukoliko ste bez posla, možete početi da se bavite za ozbiljniji novac nečim što je vaš trenutni hobi. Radite na unapređenju tog hobija.
Ljubav: Ljubavni problemi su trenutno iza vas. Bilo je nerazumevanja sa vaše strane prema partneru. Opustite se i uživajte sa njim. Ukoliko ste usamljeni, danas biste mogli da upoznate osobu sa kojom će vam dugi razgovori prijati.
Zdravlje: Imate osećaj da, ukoliko ste imali problem sa nekom bolešću, vam se simptomi ponovo vraćaju i da je niste u potpunosti izlečili. Obratite se lekaru.

Bik


Posao: Danas vam se posao odvija jako usporenim tempom. Vi biste da što pre završite sa poslom, vaši saradnici su poprilično neaktivni i to vama jako smeta. Izbegavajte nesuglasice, potrudite se da na miran način rešite sve nesuglasice. Oni koji su bez posla, danas će odustati od potrage istog. Smatraćete da će za potragu sutra biti bolji dan.
Ljubav: Partner vam je danas velika podrška u svemu. Bilo da su u pitanju poslovni problemi, bilo da su u pitanju neke druge nedoumice koje vas muče. Oni koji su usamljeni mogu imati želju da se bolje upoznaju sa osobom koja je već duže vreme u njihovoj blizini.
Zdravlje: Osećate se dobro. Moguće su povremene promene raspoloženja. Odmarajte što više, izbegavajte osobe koje vas iscrpljuju.

Blizanci


Posao: Danas ćete se na poslu boriti za svoje principe i vizije. Mislićete da kolege i nisu baš u pravu kada je u pitanju vaš deo posla. Smatraće da treba više da se potrudite. Vi ćete smatrati a su neosnovane njihove primedbe i imaćete argumente koji idu u vaš prilog. Nezaposleni bi mogli imati problem u komunikaciji sa potencijalnim poslodavcem.
Ljubav: Ljubavni život će vam danas stagnirati. Niti će biti novih izazova sa partnerom, niti ćete imati nekih nesuglasica. Oni koji su usamljeni, mogu ljubav naći na ulici, sasvim slučajno. Osoba koju danas budete upoznali može vam biti značajna za u buduće.
Zdravlje: Osećate se dobro. Moguće je da se pojave simptomi nekih hroničnih bolesti, ali vam one neće paviti velike probleme.

7 VAŽNIH PORUKA I ZNAKOVA OD UNIVERZUMA: NEMOJ IH IGNORISATI, POGOTOVO PORUKU BROJ 1

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. APRILA 2020: OSLOBODITE SE PREVELIKIH LJUBAVNIH OČEKIVANJA, JER JE SADA BOLJE BITI REALIST NEGO IDEALIST