in

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. APRIL 2020: VODILIJE SVE BOLJE U SVOM POSLU,BIKOVI POMALO USAMLJENI ALI TO SE UBRZANO MIJENJA

Jarac


Posao: Danas ste zadovoljni poslovnim rezultatima. Svesni ste truda koji ulažete u svoj rad i u skladu sa tim očekujete i rezultat. Oni koji su bez posla, razmišljaju da li da posao potraže kod bivšeg poslodavca ili da prihvate već ponuđenu ponudu.
Ljubav: Ljubavni život vam je uobičajen, ukoliko imate partnera. Prijatno vreme ćete provoditi sa njim i bićete zadovoljni. Ukoliko ste usamljeni, možete vreme provoditi sa osobom koja vam se dopada. Želećete da ga bliže upoznate kako biste videli da li vam odgovara.
Zdravlje: Osećate se dobro, vodite računa o svom zdravlju, bavite se fizičkim aktivnostima.

Vodolija


Posao: Poslovna situacija iz dana u dan postaje sve bolja i bolja. Ulažete veliki trud i napor i to zahtevate i od svojih saradnika. Oni koji su bez posla, mogu dobiti ponudu, za koju će smatrati da nije najadekvatnija i ne bi vam pružila mogućnost da se realizujete.
Ljubav: Ukoliko ste imali razmirica sa partnerom, moguće je da je rešavanje istih doprinelo tome da se vaš odnos produbi i bolje se upoznate. Probleme sa partnerom rešavajte mirnim putem. Slobodni bi mogli da uživaju u društvu svojim prijatelja i simpatije.
Zdravlje: Ukoliko imate hroničnih problema sa zdravljem, obratite pažnju jer je danas moguće da se ti simptomi ponovo pojave. Što više odmarajte.

Ribe


Posao: Posao vam danas nije na prvom mestu. Radićete ga kao i obično i neće biti nikakvih problema u realizaciji istog. Ukoliko ste u potrazi za poslom, smatrate da još uvek ne dobijate najadekvatniju ponudu i zaslužujete mnogo više od ponuđenog. Strpite se još koji dan.
Ljubav: Ljubav će danas biti jako važna u vašem životu. Uživaćete sa partnerom. Danas ćete mu se posvetiti, jer ste najverovatnije shvatili da ste ga u proteklom periodu zapostavljali. Oni koji su slobodni, danas mogu započeti vezu sa osobom koja ih već duže vreme privlači.
Zdravlje: Zdravlje vam je danas na jako zavidnom nivou. Puni ste energije i želje za fizičkom aktivnošću. Uživajte.

7 VAŽNIH PORUKA I ZNAKOVA OD UNIVERZUMA: NEMOJ IH IGNORISATI, POGOTOVO PORUKU BROJ 1

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. APRILA 2020: OSLOBODITE SE PREVELIKIH LJUBAVNIH OČEKIVANJA, JER JE SADA BOLJE BITI REALIST NEGO IDEALIST