in

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. FEBRUAR 2020: NASTAVAK TRANSFORMACIJE, KONAČNO DIŠETE PUNIM PLUĆIMA

Rak


POSAO
Vaš poslovni neuspeh ne predstavlja veliki gubitak i zato odbijate da se povinujete pred nečijim kaznenim merama. Vaši saradnici treba da prihvate objašnjenja koja nudite.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom čini vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove. Potrebno je da napravite odstupnicu.
ZDRAVLJE
Više šetnje će vam prijati.

Lav


POSAO
Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da otvoreno zatražite nečiju intervenciju. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju ideju.
LJUBAV
Nema razloga da verujete u neki spontani rasplet događaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da ponekad prvi utisak ume lako da zavara.
ZDRAVLJE
Prekontrolišite vid.

Devica


POSAO
Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte podcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete pomalo konfuzno pred saradnicima.
LJUBAV
Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud i slabosti. Ponekad je nemoguće sakriti unutrašnji nemir.
ZDRAVLJE
Problemi sa disajnim putevima.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR 2020: MOŽETE DA OČEKUJETE ZANIMLJIV FLERT SA OSOBOM KOJA VAM JE PRIJATELJSKI NASTROJENA

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. FEBRUARA 2020: DISTANCA U LJUBAVNIM ODNOSIMA BIĆE VAŠ ODGOVOR NA POTREBE DRUGE STRANE ZA NJEŽNOSTIMA