in

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JUN 2019: DANAS JE DAN ZA DOBRE ODLUKE I REŠAVANJE STVARI IZ PROŠLOSTI

RAK ♋

POSAO
Situacija na poslu nije najbolja, ali bez obzira na to potrudite se da budite uporni i istrajni u svom radu. Danas biste mogli da iskoristite neke šanse koje su vam se u prošlosti pružile.
LJUBAV
Može se dogoditi sasvim neočekivani susret koji bi na vas ostavio snažan utisak. Vaša očekivanja se ostvaruju. Ako ste u vezi, veče iskoristite za jednu duuugačku šetnju sa partnerom.
ZDRAVLJE
Skloni ste prehladama.

LAV ♌

POSAO
Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje. Nemojte to poverenje da prokockate, budite drugima uzor!
LJUBAV
Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima, možda neko neće na dobar način protumačiti vaše prijateljstvo i mogli biste da zapadnete u problem.
ZDRAVLJE
Loša vam je cirkulacija.

DEVICA ♍

POSAO
Ako je vaš posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, imaćete priliku da sklopite dobar posao i ostvariti svoje planove. Oni koji nisu te sreće da posluju sa inostranstvom danas će imati miran poslovni dan.
LJUBAV
Krijete svoja osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Predstavićete se u pravom svetlu, ali to može biti loše po vas. Ne maštajte o tajnim vezama već uživajte u vašoj!
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

AKO RASKINEŠ SA NEKIM OD OVIH 7 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA, NAPRAVIĆE VAM PAKAO OD ŽIVOTA

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUN 2019: PREISPITIVANJE GRANICA, OPTIMIZAM I IZNENADNI DOBITAK