in

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. NOVEMBAR 2020: PARTNER JE LJUT ZBOG VAŠEG NONŠALANTNOG PONAŠANJA

Vaga

Vi biste se danas mogli naći na putu. Ukoliko ste odmor planirali početi od danas, to vam je odlična ideja. Zagarantovan vam je dobar provod i ugodna dešavanja. Današnji dan je u znaku puteva, pa ne bi bilo čudno da se mnogi priadnici znaka sa dragim ljudima zateknu u svojim vozilima.

Škorpija

Malo ste nervozni, jer vam je nešto

naprosto iskliznulo iz ruku. Ukoliko ste razočarani zbog jednog neuspjeha ne berite brigu, narednih dana ćete imati šansu da stvari popravite i okrenete u svoju korist. Posebnu pažnju biste trebali da obratite na vašu zdravstvenu situaciju koja nije najpovoljnija.

Strelac

Oprez kad je zdravlje u pitanju! Planete vam baš i nisu prijateljski nastrojene, pa biste danas mogli biti žrtva padova, lomova ili naprosto nezgoda. Da biste kroz ovaj loš period prošli sa što manje posljedica, pažnju posvetite ishrani, a i pojačajte unos vitamina. Mars u drugom polju ukazuje i na novčane izdatke.

Jarac

Počinje period povoljan za poslovne aktivnosti. Vi ste svu svoju energiju usredsredili na dobijanje onog što ste zacrtali u poslovnom smislu, pa ćete se sada angažovati da to i realizujete. S obzirom na to da ste se usredsredili na željeni cilj, uspijeh ne bi trebao izostati. Ipak, nastojte da ne budete preagresivni u nastupu.

Vodolija

Izuzetno povoljan period za ljubav pripadnicima ovog znaka. Imaćete dovoljno strasti, romantičnih zgoda i iskrenih izljeva ljubavi, da se osjetite povlašteno. Danas vam partner priprema ugodno iznenađenja u vidu nekog izleta ili simpatičnog prijedloga za neki vid zajedničkih aktivnosti. Na kraju dana bićete van sebe od sreće.

Ribe

Planete u vašoj drugoj kući, tačnije na samoj njenoj sredini donose vam malo agresivniji pristup kad je o zaradi riječ. Vi ste odlučni da po svaku cijenu ostvarite svoje ciljeve i da samim tim napravite radikalne poteze u okviru vašeg poslovanja. Ono što vas izdvaja danas jeste vaša odlučnost da uspijete.

8 ZNAKOVA DA ĆE TI ON SLOMITI SRCE I DOVESTI DO LUDILA

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. NOVEMBAR 2020: PREOSJETLJIVI STE I SKLONI DA SVE DOŽIVLJAVATE ISUVIŠE LIČNO