in

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JANUAR 2020: OSTANITE VJERNI SVOJIM SNOVIMA, MOGUĆ PAD KONCENTRACIJE I MOTIVACIJE

Rak


POSAO
Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovno-finansijski gubitak, već kao dobar podsticaj za neke buduće planove. Budite umereniji u svojim izjavama pred saradnicima.
LJUBAV
U ljubavnom životu za razliku od svog partnera, Vi imate drugačija merila vrednosti i jasnije ciljeve. Stoga, povremeno delujete strogo i ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Lav


POSAO
Neko Vas kritikuje ili pokušava da predstavi Vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali Vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine.
LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

Devica


POSAO
Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Potrudite se da ostavite ozbiljan utisak na poslovne partnere. Ponekad određeni detalji mnogo govore o nečijoj profesionalnosti.
LJUBAV
Raduju vas određene promene koje vas prate u privatnom životu. Delujete snalažljivo i umete vešto da privolite voljenu osobu na svoje planove.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JANUAR 2020: TRAŽITE SLOBODU I AVANTURU

LJUBAVNI HOROSKOP DO 2025. GODINE: DONOSE SE KONAČNE ODLUKE, BOLNE I VELIKE PROMJENE