in

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. MART 2020: DA LI DA PROŠLOSTI PONOVO PRUŽITE PRILIKU DA UĐE U VAŠ ŽIVOT ILI DA ZAPOČNETE NOVU PRIČU SA NEKIM NOVIM

Rak

Posao: Ukoliko vam je radan dan, ne govorite mnogo svojim kolegama o planovima za sledeću nedelju. Oni koji su bez posla, valjalo bi da još koji dan sačekaju sa potragom, jer će im sve te ponude koje budu dobijali delovati nedovoljno jasno i postojaće mogućnost da možete biti obmanuti.
Ljubav: Ukoliko imate osećaj da ste upoznali onu pravu osobu za vas, nemojte previše brzo da iznesete pred njim stvari iz svoje prošlosti – pogotovo one koje još niste obradili u potpunosti. Osim ako vam ta osoba nije već duže vreme lojalna.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Moguće je da ćete biti malo nervozni. Ali, kako dan bude proticao, izlazak vam može prijati.

Lav

Posao: Na poslu se stvari odvijaju kako treba, ukoliko vam je danas radan dan. Vi biste želeli da nešto uradite samostalno, da što pre odete kući, zbog toga možete doći u konflikt sa saradnicima. Smetaće nekom ima vaša potreba za samostalnošću.
Ljubav: Imaćete utisak da dobijate važan znak da veza u kojoj se nalazite treba da postane ozbiljna i da treba sebe više da uložite u cilju oblikovanja te veze. Moguće je da će se određeni članovi porodice mešati u vašu vezu i savetovati vas da joj ozbiljnije pristupite.
Zdravlje: Mogući su problem sa reproduktivnim organima. Utopljavajte se više i pijte čajeve. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Devica

Posao: Ukoliko vas bude neko od ljudi koji su autoritet na vašem poslu pozove telefonom, pažljivo birajte reči koje ćete izgovoriti. Postoji mogućnost da ne budete shvaćeni na pravi način. A možda i kažete nešto što ne bi trebalo. Nezaposleni neka ozbiljno shvate sledeću nedelju.
Ljubav: Nemojte u razgovoru sa partnerom potencirati teme koje se odnose na vašu zajedničku prošlost. Ili biste mogli da kažete nešto što bi u tom trenutku moglo partnera da povredi. Pazite šta pričate danas. Oni koji su slobodni, mogu tokom noćnog provoda upoznati osobu koja će im se dopasti.
Zdravlje: Mogući su problem sa krvnim pritiskom. Odmarajte što više. Provodite vreme sa osobama koje vam prijaju.

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. MART 2020: BIK POD STRESOM, RAKA I DJEVICU ČEKA NOVO POZNANSTVO,

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. MART 2020: ODMOR OD SVAKODNEVNOG STRESA MOŽETE POTRAŽITI U ZAGRLJAJU SVOG PARTNERA