in

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. NOVEMBAR 2020: NEMOJTE PREUVELIČAVATI VAŠU POTREBU U SUSRETU SA VOLJENOM OSOBOM

Sedmica započinje u skladu i harmoniji bez turbulentnih aspekata, a dani pred nama odišu mirom i optimizmom. Uskoro se pozdravljamo i sa novembarskim danima, a horoskop za decembar samo što nije tu, te učinite nešto lepo za sebe i druge po čemu ćete pamtiti ovu jesen, a da nije samo po broju zaraženih. Budite kreator svoje jedinstvene priče, obucite stvarnost iz sive u vedrije boje.

Ovan

POSAO
Ispoštujte nečiju ulogu u poslovnoj saradnji, jer korisne informacije mogu da vam obezbede određene olakšice koje vam nedostaju.
LJUBAV
Izbegavajte novu rasparavu sa voljenom osobom. Nema potrebe da se dokazujete na pogrešan način ili protiv nečije volje. Promenite svoju taktiku.
ZDRAVLJE
Proverite pritisak.

Bik

POSAO
Postoje iznenadni događaji na poslovnoj sceni koji vas ometaju da u potpunosti ostvarite svoje namere. Potrebno je da pronađete neko zaobilazno rešenje.
LJUBAV
Položaj Meseca trenutno utiče na vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Emotivni izazov ili nova avantura može imati i svoje negativne posledice. Ponekad zabranjeno voće donosi gorak ukus.
ZDRAVLJE
Nema promena.

Blizanci

POSAO
Pomisao da se nalazite ispred drugih odslikava vašu potrebu za dominacijom ili potrebu da zavedete nova pravila poslovanja. Neprijatnost koja vas očekuje predstavlja logičan sled događaja i reakciju na vaše ponašanje.
LJUBAV
Nema razloga da preuveličavate vaše potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete lako promeniti nečiju volju i mišljenje, ponekad ni upornost nije dovoljna.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

Rak

POSAO
Nema razloga da strogo forsirate vaše poslovne planove, jer nova orijentacija u razmišljanju i delovanju donosi bolju satisfakciju. Zatražite nečije stručno mišljenje ili praktićan savet.
LJUBAV
Nepotrebno iskušavate patnerovo strpljenje. Možete zažaliti zbog nekih izgovorenih reči ili ishitrenih postupaka. Budite strpljiviji nego obično u iščekivanju na nečiji odgovor ili reakaciju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Lav

POSAO
Delujete neskromno u vašim poslovnim nastupima i ne dozvoljavate da se neko suprotstavlja vašim zahtevima. Zbog vašeg autoritativnog ponašanja uslediće različiti komentari.
LJUBAV
Nema potrebe da pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno ili da se energično suprotstavljate svom partneru bez dobrog povoda. Osećaj ljutnje brzo prolazi, više mislite o onim lepim stvarima.
ZDRAVLJE
Važno je da se opustite.

Devica

POSAO
Vaš način razmišljanja u ovom trenutku predstavlja pun pogodak. Poslovni stil koji zagovarate pozitivno utiče na vašu popularnost u društvu saradnika.
LJUBAV
Smišljate novi izgovor za neka neispunjena obećanja, ali vaš partner ima jasne zahteve i neće dozvoliti da ga pomerate u drugi plan. Učinite nešto kao gest izvinjenja i iskrene pažnje.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

OVO JE 7 VELIKIH OSOBINA KOJE SVAKU ŽENU ČINE POTPUNO NEODOVLJIVOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. NOVEMBAR 2020: NEMATE UTISAK DA STE ZAJEDNO, NEGO DA SVAKO IDE SVOJIM PUTEM