in ,

OVO JE 7 VELIKIH OSOBINA KOJE SVAKU ŽENU ČINE POTPUNO NEODOVLJIVOM

Obeležja neodovljivosti nisu samo lepe grudi, čvrsta stražnjica, duge noge u štiklama. Se*sipil je mnogo više- energija kojom žena zrači, način razmišljanja, ponašanje prema drugima.

Muškarcima je često neodovljiva nenašminkana žena koja na sebi ima običnu trenerku, ali iz nje zrači dostojanstvo, saosećanje i inteligencija, nego žena opsednuta svojim izgledom koja iz kuće ne izlazi ako nije sređena od glave do pete.

7. Samouverenost

Psihički jaka žena koja hoda ponosno, uzdignite glave, uspostavlja kontakt očima, a na licu ima širok osmeh privući će pažnju i žena i muškaraca.

6. Ambicioznost

Žene koje znaju tačno šta žele u životu i tim putem idu bez straha, muškarcima su neodoljive.

5. Strast

Strastvena žena muškarca će izludeti jer, ako je strasna u svim aspektima života, takva je i u krevetu.

4. Ljubaznost

Takva žena muškarce ostavlja bez daha jer pokazuje da joj nije svejedno kako se drugi ljudi osećaju, posebno ako su u njenoj blizini.

3. Iskrenost

Iskrena žena ne menja sebe i svoje stavove zbog nekoga, a to što je iskrena pokazuje da poštuje sagovornika ili partnera, a to je osnova za građenje dobrih temelja za vezu. Muškarcima su iskrene žene vrlo zanimljive.

2. Otmenost

Radi se o dostojanstvu koji iz nje zrači i to je vrlo privlačno.

1. Inteligencija

Ona muškarcu pokazuje da kraj sebe ima ženu sa kojom će uvek imati teme za razgovor, raspravu, koja će želeti sve da vidi i o svemu da ponešto naučiti.

Nema ništa gore nego živeti s nekim ko ne pokazuje interes baš za ništa, osim za, recimo, kako da ode i vrati se s posla.

KRATKI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: DOLAZE NAM PREOKRETI, DRAMA ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. NOVEMBAR 2020: NEMOJTE PREUVELIČAVATI VAŠU POTREBU U SUSRETU SA VOLJENOM OSOBOM