in

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. DECEMBAR 2019: PRED BLISKOM OSOBOM PRIKRIVATE ISTINU OKO NEKIH DELIKATNIH SITUACIJA

Vaga

POSAO
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje namere, ali ne odustajete od ambicioznih ciljeva i tražite zaobilazna rešenja. Nečije ideje zvuče mnogo interesantnije.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom ne postižete u potpunosti željeni efekat. Dešava se da glumite nezainteresovanost za određene događaje
ZDRAVLJE
Odlično.

Škorpija

POSAO
Vaš poslovni neuspeh ne predstavlja veliki gubitak i zato odbijate da se povinujete pred nečijim kaznenim merama. Vaši saradnici treba da prihvate logična objašnjenja koja nudite.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom čini vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove. Potrebno je da napravite odstupnicu.
ZDRAVLJE
Više šetnje će vam prijati.

Strelac

POSAO
Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da otvoreno zatražite nečiju intervenciju. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju ideju.
LJUBAV
Nema razloga da verujete u neki spontani rasplet događaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da zavara.
ZDRAVLJE
Prekontrolišite vid.

Jarac

POSAO
Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte podcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete pomalo konfuzno pred saradnicima.
LJUBAV
Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud i slabosti. Ponekad je nemoguće sakriti unutrašnji nemir.
ZDRAVLJE
Problemi sa disajnim putevima.

Vodolija

POSAO
Nepotrebno se uplićete u neku situaciju koju ne poznajete dovoljno i na takav način iritirate svoje saradnike. Prihvatite dobronamernu kritiku i nemojte preuveličavati svoje sposobnosti.
LJUBAV
Zadržite određenu meru opreza i mudrosti. Nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna vam je veća diskrecija u nekim intrigantnim situacijama.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Ribe

POSAO
Možda vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da vas opterećuje ili da menja vaš prvobitni stav o poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Vama nedostaje strpljenje, a vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje vas povezuju.
ZDRAVLJE
Napetost.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. DECEMBAR 2019: OSEĆATE SE NESTABILNO NA POLJU LJUBAVI, IMATE NEKE ČUDNE ŽELJE KOJE SAVEST OBUZDAVA

POMRAČINA SUNCA I MLAD MJESEC U JARCU 26. DECEMBRA: MIJENJANJE ŽIVOTA IZ TEMELJA