in

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. DECEMBAR 2020: PONEKAD JE NEMOGUĆE SAKRITI UNUTRAŠNJI NEMIR

♎ Vaga

POSAO
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje namere, ali ne odustajete od ambicioznih ciljeva i tražite zaobilazna rešenja. Nečije ideje zvuče mnogo interesantnije.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom ne postižete u potpunosti željeni efekat. Dešava se da glumite nezainteresovanost za određene događaje
ZDRAVLJE
Odlično.

♏ Škorpija

POSAO
Vaš poslovni neuspeh ne predstavlja veliki gubitak i zato odbijate da se povinujete pred nečijim kaznenim merama. Vaši saradnici treba da prihvate logična objašnjenja koja nudite.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom čini vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove. Potrebno je da napravite odstupnicu.
ZDRAVLJE
Više šetnje će vam prijati.

♐ Strelac

POSAO
Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da otvoreno zatražite nečiju intervenciju. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju ideju.
LJUBAV
Nema razloga da verujete u neki spontani rasplet događaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da zavara.
ZDRAVLJE
Prekontrolišite vid.

♑ Jarac

POSAO
Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte podcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete pomalo konfuzno pred saradnicima.
LJUBAV
Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud i slabosti. Ponekad je nemoguće sakriti unutrašnji nemir.
ZDRAVLJE
Problemi sa disajnim putevima.

♒ Vodolija

POSAO
Nepotrebno se uplićete u neku situaciju koju ne poznajete dovoljno i na takav način iritirate svoje saradnike. Prihvatite dobronamernu kritiku i nemojte preuveličavati svoje sposobnosti.
LJUBAV
Zadržite određenu meru opreza i mudrosti. Nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna vam je veća diskrecija u nekim intrigantnim situacijama.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

♓ Ribe

POSAO
Možda vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da vas opterećuje ili da menja vaš prvobitni stav o poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Vama nedostaje strpljenje, a vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje vas povezuju.
ZDRAVLJE
Napetost.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. DECEMBAR 2020: POSVETITE SE SEBI I SVOJIM POTREBAMA, A OSTALE PUSTITE MALO PO STRANI

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. DECEMBRA 2020. DO 3. JANUARA 2021: IZGLEDAĆE KAO DA NE DRŽITE KONCE U SVOJIM RUKAMA