in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JANUAR 2021: UKOLIKO PREVIŠE VERUJETE U NEČIJE REČI OČEKUJE VAS NOVI GUBITAK ILI RAZOČARENJE

Utorak nam donosi kvadrat Sunca i Urana, te je ovo treći put u ovom mesecu da je Uran u kvadratu s nekom planetom! Uran voli akciju i prezire rutinu, a Sunce je na svom prolasku kroz Vodoliju, te ga Uran potpiruje i donosi vatru. Ukoliko ste osoba koja ne zna za promene u rutini, onda vas ovaj kvadrat može izuti iz cipela.

Mogući ishitreni postupci, neočekivani, bez obzira šta drugi o tome imaju da kažu… Nagla potreba za oslobađanjem od stega, nagli porast potrebe da se sve dobije sad i odmah, stavljanje sebe na prvo mesto, sve su to Uranovi potezi koji će naredni period učiniti vrlo intenzivnim i nepredvidivim.

♈ Ovan

POSAO
Neko sumnja u vaš uspeh, ali pokazaće se da imate značajnu prednost u odnosu na ostale saradnike. Svaka priča kao kritika je suvišna, naročito kada postoje jasni dokazi ili poslovni rezultati.
LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da privučete nečiju emotivnu pažnju i interesovanje nemojte oklevati. Preuzmite aktivnu ulogu i kontrolu nad važnim dogadjajima.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

♉ Bik

POSAO
Ako želite da razrešite nesporazum sa jednom osobom budite dovoljno promišljeni i efikasni. Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike koji računaju na vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike.
LJUBAV
Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

♊ Blizanci

POSAO
Neko ne razume sve vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovno-finansijskoj saradnji. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu.
LJUBAV
Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju ljubavnu vezu kroz različite aspekte.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

♋ Rak

POSAO
Pažljivije analizirajte dogadjaje na poslovnoj sceni i nemojte donositi brzoplete odluke. Nedostaje vam koncentracija da se angazujete na različitim stranama.
LJUBAV
Ukoliko previše verujete u nečije reči očekuje vas novi gubitak ili razočarenje. Stišavajte svoje strasti. Bolje je da zatražite dobar savet nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda.
ZDRAVLJE
Odlicno.

♌ Lav

POSAO
Od vas se očekuje da ostvarite brilijantnu ulogu ili zapaženi uspeh. Okolina veruje u vaše znanje i sposobnosti što predstavlja dovoljan povod da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja.
LJUBAV
Osećate novi emotivni zanos. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom. Privlače vas različiti izazovi.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

♍ Devica

POSAO
Očekujete pozitivne odgovore i uspešne rezultate, ali do njih se ne dolazi na lak način ili na osnovu nečijih obećanja. Uspešni rezultati zavise od dobre procene i ličnog angažovanja u različitim pravcima.
LJUBAV
Važno je da pažljivo birate reči koje izgovarate pred voljenom osobom. Izbegavate sumnjivo društvo ili osobu koja se nalazi na »lošem glasu«.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021: POSTAVLJATE POGREŠNA PITANJA I VRŠITE EMOTIVNI PRITISAK NA VOLJENU OSOBU

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. JANUAR 2021: NALAZITE SE U VEZI KOJA NE IDE KAKO STE OČEKIVALI