in

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART 2020: MOŽETE OĆEKIVATI MANJE GUBITKE I IZAZOVE SA NOVCEM

Vaga


POSAO
Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima, stoga promenite svoju prvobitnu taktiku. Potrebno je da dokažete svoje namere, ali i da sačuvate dobar poslovni odnos.
LJUBAV
Ne možete lako da ubedite voljenu osobu, da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

Škorpija


POSAO
Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese.
LJUBAV
Stalo Vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji Vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Strelac


POSAO
Neko Vas indirektno opominje da promenite svoje ponašanje, ali Vi ne pridajete poseban značaj osobi za koju Vas ne vezuju zajednički poslovni interesi.
LJUBAV
Pažljivije razmislite o nečijim rečima koje deluju vrlo dobronamerno. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate svog partnera na nove rivalske odnose.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MART 2020: PARTNER ĆE BITI PREDMET VAŠEG OBOŽAVANJA I DIVLJENJA

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MART 2020: PARTNER VAM MOŽE PRIGOVARATI U VEZI NEKIH VAŠIH POSTUPAKA KOJI SU SE DOGODILI U TOKU PRETHODNOG DANA TO